Noutăți și comunicate

LETZ ZEP la Live Concert, Vinyl & Movie, Marca German Quality Entertainment in Hard Rock Cafe

2 octombrie 2015
LETZ ZEP la Live Concert, Vinyl & Movie, Marca German Quality Entertainment in Hard Rock Cafe
Vineri, 02 octombrie 2015, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupei Letz Zep în Hard Rock Cafe.Christian Raetscher inaugureaza incepand cu luna octombrie o serie de evenimente la Hard Rock Cafe, evenimente ce se vor desfasura sub titulatura:
LIVE CONCERT, VINYL & MOVIE, MARCA GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT

Sub aceasta egida va fi invitat in fiecare luna (mai putin in decembrie si ianuarie) cate un artist / trupa, intr-un concert live, atmosfera fiind incalzita in deschiderea show-ului, in pauza si dupa eveniment cu un set de vinyl-uri si fimulete celebre.

Asadar, primul grup ce a fost ales sa deschida aceasta serie de show-uri la Hard Rock Cafe este cel mai cunoscut tribut Led Zeppelin, grup britanic, intitulat Letz Zep, o noua premiera in Romania!

Concertul ce va avea loc in data de 2 octombrie, de la ora 22.00. Intarea se face incepand cu ora 20.00!

Atat Jimmy Page cat si Robert Plant au participat la concertele Letz Zep, acestia fiind impresionati, invitandu-i la un eveniment special al celebrului grup.

Letz Zep a concertat in peste 33 de tari de pe 4 continente, urmand sa urce pe noi scene precum Spania, Germania, Romania si America de Sud sau tari din Scandinavia.

https://www.youtube.com/watch?v=JOEAINB_H00
https://www.youtube.com/watch?v=OYCK759xsj8
https://www.youtube.com/watch?v=UekHfbuDPaUBiletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
  • VIP -150 RON
  • IN FATA SCENEI – 100 RON
  • CELELALTE LOCURI – 70 RON

Acestea pot fi achizitionate de pe:
  • iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara
  • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos
NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei.DESPRE LETZ ZEP

Exista multe trupe care ii imita pe cei mai buni, dar numai putini reusesc sa se apropie de legende, sa nu mai vorbim despre acea nota originala. Englezii de la Letz Zep aparțin acestei restranse categorii de grupuri, care nu sunt doar autentici, ci si originali, asa cum mentioneaza spectatorii care i-au vazut live.

Fostii membri Led Zeppelin ii apreciaza foarte mult si ii invită la evenimente oficiale, asta in cazul in care Billy Kulke, Andy Gray si compania nu sunt turnee, fie la Paris pentru un spectacol sold-out la Olympia sau la Heineken Arena Madrid, festivaluri din Mexic sau Venezuela. Grupul a devenit un fenomen global!

Warner solicită Letz Zep, cea mai buna trupa ce vine dupa Page si Plant. Publicatii precum Rolling Stone, Classic Rock sau Figaro au dedicat grupului Letz Zep mai multe pagini iar BBC transmite spectacolele lor.

Letz Zep acopera intreg catalogul de hit-uri si se dezvolta in continuare. Performanta lor este exploziva si publicul se entuziasmeaza (atat cei care sunt incepatori in muzica Led Zeppelin, cat si pentru publicul cunoscator). Letz Zep nu este un grup nostalgic, ci mai degraba un grup-revolta impotriva rotilor de timp, un protest furios impotriva uitarii, pentru ca reinvie si continua ceea ce artistii rock au revolutionat.

Acum, Letz Zep sunt setati sa acopere din nou Europa cu evenimente de durata si, de asemenea, de a putea asculta ACEASTA muzica cu alta ureche, pentru ca ceea ce face Letz Zep se traduce prin pastrarea memoriei muzicii originale si continuarea a ceea ce au abandonat mult prea devreme greii Led Zeppelin.


Evenimente recomandate

Top