Noutăți și comunicate

Let’s rock for Livia cu Apotheoses, Ad Hoc, Kratos si Tiarra in Club Fabrica

28 martie 2014
Let’s rock for Livia cu Apotheoses, Ad Hoc, Kratos si Tiarra in Club Fabrica
Vineri, 28 martie 2014, Club Fabrica, alături de Apotheoses (symphonic power metal), Ad Hoc (punk acustic folcloric medieval), Kratos (dark metal) și Tiarra (gothic metal) precum și fotograful Miluță Flueraș își unesc forțele pentru a o susține pe Livia și totodată pentru a vă oferi o seară rock de neuitat, nu doar prin muzica, ci și prin pozele și posterele ediție limitată semnate personal de către Miluță.

Programul serii:
- Open doors: 20:00-21:00
- Apotheoses: 21:00-21:45
- Ad Hoc: 22:00-22:45
- Kratos: 23:00-23:45
- Tiarra: 00:00-00:45

Pe tot parcursul serii doritorii vor putea să achiziționeze poze și postere aduse special de Miluță Flueraș, toate beneficiile urmând a fi donate Liviei.

Intrarea se face pe baza de donații de minim 15 lei, cei ce doresc sa ofere mai mult putând face donații și in urna ce se va afla la bar.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să demonstrăm că și un concert caritabil poate face istorie.



Let's rock for Livia!

Încet dar sigur, devine un turneu la nivel național, orașe precum Cluj, Iași, Baia Mare și acum București, organizând concerte caritabile ce au ca unic scop susținerea cauzei jurnalistei clujence Livia Beju.

Durerea a devenit un mod de viață pentru Livia Beju, care până in anul 2012 a reușit să lucreze, însă de la începutul anului 2013 a fost nevoită să renunțe la tot. Livia Beju a fost, timp de mai mulți ani, jurnalist, lucrând pentru mai multe publicații naționale: Adevărul, Jurnalul Național, Cronica Română. Boala a determinat-o, însă, să renunțe la acest stil de viață, astfel că, în 2009, a reușit să lucreze de acasă și să pună pe picioare portalul http://www.welcome2cluj.ro, care promovează proiecte culturale din Cluj. Boala s-a agravat, însă, astfel că în anul 2013 a vândut site-ul.

"Îmi doresc enorm de mult să mai traiesc, macar 1 - 2 ani în plus, dar cel mai mult îmi doresc să-mi îmbunătățesc traiul zilnic minim și să-mi pot asigura tratamentul, să scap astfel de durerile astea care m-au dezumanizat".

Livia Beju este acea persoană din 10.000 care suferă de Sindromul Marfan, o anomalie genetică, care afectează întreg țesutul conjuctiv, întreg organismul având de suferit din această pricină, cu precădere inima, plămânii, oasele, ochii și măduva spinării.

Fosta jurnalistă nu mai poate lucra, folosește morfină din cauza durerilor cumplite și nu iși permite un tratament prin care să țină boala sub control. Viața femeii de 35 de ani este un chin continuu. Trăiește singură într-o locuință închiriată și pentru că nu mai poate lucra nu iși permite să își plătească tratamentul lunar. Gasiți informații despre Livia și cum puteți să o ajutați la adresa : http://www.liviabeju.info.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top