Noutăți și comunicate

Let's Rock a lansat o nouă versiune de site

5 martie 2018
Let's Rock a lansat o nouă versiune de site
Suntem încântați să anunțăm faptul că noul nostru site este online! Pe lângă varianta grafică complet schimbată, noua versiune include schimbări la navigație, o structură îmbunătățită, imagini mai mari la galeriile foto, însă și un timp de răspuns mai scurt.

Aflat de 11 ani în topul preferințelor amatorilor de rock, din România, considerat de mulți cititori etalon de onestitate jurnalistică în zona rock/ metal/ alternative/ jazz, site-ul letsrock.ro apare, începând din luna martie a acestui an, în haine noi.

Let's Rock este primul site care a îmbinat din start cele 3 interese ale oricărui rocker: informația corectă (știri, cronici, interviuri), fotografia (de concert, de festival) și distribuția de muzică (CDuri, tricouri, viniluri, patchuri).

De acum, Let's Rock are o imagine proaspătă, poate fi parcurs mai ușor indiferent de dispozitivul utilizat, și vă oferă din ce în ce mai multe noutăți obiective!

Iar adresa a rămas aceeași: https://letsrock.ro/

Let's Rock susține underground-ul românesc încă de la momentul lansării, din 2007! Încurajăm trupele românești să ne trimită noutăți despre activitatea și concertele lor, și încurajăm promoterii să ne trimită în continuare comunicatele de presă.

Sperăm ca noile modificări să vă placă, iar dacă aveți vreo sugestie pentru noi, așteptăm mesajele voastre.

Echipa Let's Rock


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top