Noutăți și comunicate

Let's Folk Together in Club Music Hall

20 aprilie 2011
Let's Folk Together in Club Music Hall
Miercuri, 20 aprilie 2011 Music Hall va gazdui un eveniment numit Let's Folk Together incepand cu ora 20:00. Artisti invitati: BOGDAN GOAGE, MIHAI PAVELIU & IULIAN DIMA.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro.

O seara de miercuri nu poate fi decat una de folk la Music Hall. Intitulata sugestiv "LET S FOLK TOGETHER !", miercurea gazduieste concerte ale celor mai apreciate si dorite voci din peisajul poeziei pusa pe note.

...a fi folkist inseamna a cauta sa propagi adevarul, a cauta sa exprimi problemele oamenilor de rind, a incerca sa educi si sa arati minciuna sociala, a oferi pansamente poetice, a imparti zimbete si speranta in momentele grele (Ovidiu Mihailescu )

Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
Rezervari: 0736. 941.6 55
Andrei GEMES, 0758.225.591
www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă