Let's Folk Together in Club Music Hall

20 aprilie 2011
Miercuri, 20 aprilie 2011 Music Hall va gazdui un eveniment numit Let's Folk Together incepand cu ora 20:00. Artisti invitati: BOGDAN GOAGE, MIHAI PAVELIU & IULIAN DIMA.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro.

O seara de miercuri nu poate fi decat una de folk la Music Hall. Intitulata sugestiv "LET S FOLK TOGETHER !", miercurea gazduieste concerte ale celor mai apreciate si dorite voci din peisajul poeziei pusa pe note.

...a fi folkist inseamna a cauta sa propagi adevarul, a cauta sa exprimi problemele oamenilor de rind, a incerca sa educi si sa arati minciuna sociala, a oferi pansamente poetice, a imparti zimbete si speranta in momentele grele (Ovidiu Mihailescu )

Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
Rezervari: 0736. 941.6 55
Andrei GEMES, 0758.225.591
www.musichall.ro