Noutăți și comunicate

Let's Folk Together cu Tic Petrosel si Marlene Hristea in Music Hall

27 aprilie 2011
Let's Folk Together cu Tic Petrosel si Marlene Hristea in Music Hall
Miercuri, 27 aprilie 2011, sunteți invitați începând cu ora 20:00 în Music Hall la o nouă seară de folk Let's Folk Together alături de Tic Petroșel și Marlene Hristea.


Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe http://www.biletoo.ro. Pentru informații și rezervări sunați la numerele de telefon: 0736941655 sau la 0758225591.
Adresa Music Hall : Åžoseaua Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, București http://www.musichall.ro

Intitulată sugestiv "LET'S FOLK TOGETHER !, miercurea gazduiește concerte ale celor mai apreciate și dorite voci din peisajul poeziei pusa pe note.

Dacă nu putem să ne cunoaștem, ce Dumnezeu să ascultăm unii de la alții?"
Tic Petroșel

Tic Petroșel este genul de artist care te lasă cu gura căscată din două silabe. Un simandicos haios, priceput la vorbe și un entertainer de nota 10.

...a fi folkist inseamna a cauta sa propagi adevarul, a cauta sa exprimi problemele oamenilor de rind, a incerca sa educi si sa arati minciuna sociala, a oferi pansamente poetice, a imparti zimbete si speranta in momentele grele"¦(Ovidiu Mihailescu )


Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou în viața de noapte a Bucureștiului și pune la dispoziția publicului un spațiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a stației de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor și amabil, venind astfel în întampinarea dorinței fiecărui client de a se relaxa și a petrece seri mai mult decat agreabile. 

Sursa : Music Hall
http://www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top