Noutăți și comunicate

Les Elephants Bizarres și Baby Elvis la BT Live powered by Banca Transilvania în Club Control

26 aprilie 2018
Les Elephants Bizarres și Baby Elvis la BT Live powered by Banca Transilvania în Club Control
Joi, 26 aprilie 2018, sunteți invitați la următorul episod BT Live care îi aduce pe scena din Club Control pe Les Elephants Bizarres, una dintre trupele îndrăgite, în egală măsură, de fani din zona alternativului autohton, cât și din mainstream. Baby Elvis sunt tinerii artiști orădeni invitați să preia ștafeta și să deschidă evenimentul de pe 26 aprilie în acorduri rock`n`roll!

Facebook event
Open doors: 20.30h
Intrare: 25 lei. Biletele sunt disponibile în avans, în rețeaua Eventbook.ro și la intrare în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.
https://eventbook.ro/music/bilete-les-elephants-bizares-invitat-baby-elvis-at-bt-live


În toamna lui 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!
www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro



Les Elephants Bizarres
Trupa ”elefanților” făcea primii pași în peisajul alternativului bucureștean în anul 2007. Les Elephants Bizarres și-au făcut intrarea în forță cu primul lor single, "Hello! Says the Devil!" rămas pe locul 1 în topuri multe săptămâni consecutive și cu LP-ul lor de debut, "Hello".
Până în 2012, trupa a concertat în cluburile din întreaga țară și a lansat mai multe single-uri de mare succes, precum "Smile" (2011), "Wish You Were Here" (2012) sau "Nu mă opri " care a devenit hit instant, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română care a stat în topurile unui radio românesc mainstream câteva săptămâni la rând.

În 2014 Les Elephants Bizarres au lansat cel de-al doilea album intitulat ”Zoologic” și a fost invitată să cânte la importante festivaluri autohtone și să deschidă concertele unor importanți artiști internaționali precum Billy Idol și James Blunt.

După lansarea single-ului ”Girls Gone Wild”, o producție HaHaHa Production, trupa a intrat în studio pentru pregatirea celui de-al treilea material discografic ”SEEN”, care a ieșit la lumină pe 1 martie 2017.

www.facebook.com/leselephantsbizarres/
http://leselephantsbizarres.com/



Baby Elvis

Trupa orădeană Baby Elvis combină sound-ul indie/garage rock cu tonalitățile anilor 60, rezultând un mix sonor care se regăsește pe albumul lor de debut ”White Elephant”.
Concertul din cadrul BT Live va fi un „preview sneak peak” pentru cel de-al doilea album al trupei, care va fi lansat în 2018.

www.facebook.com/babyelvis.theband
http://babyelvis.rocks/



Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel,  Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul Național,  SUNETE, Arte și Meserii, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.ro,  Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut,  Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,  Mixtopia.ro,sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top