Noutăți și comunicate

Les Elephants Bizarres isi continua turneul de promovare cu noi concerte in Iasi si Chisinau

11 octombrie 2012
Les Elephants Bizarres isi continua turneul de promovare cu noi concerte in Iasi si Chisinau
Trupa Les Elephants Bizarres isi continua turneul de promovare  cu noi concerte  in Iasi (Dublin Pub, 28 octombrie 2012) si Chisinau (club Albion, 27 octombrie 2012).

Trupa cu nume bizar a luat ființă în anul 2007, reunindu-i pe Cătălin Rădoi (Proka) - chitară electrică și voce, Mihai Marin - bass și voce, Ștefan Matei - voce și Claudiu Știrbei - tobe. În primvara lui 2008 li s-a alăturat Nicolae Cazacu (Nae) la synth. În momentul de față, la chitară bass este Hasan Nabulsi, prezent în trupă din primăvara lui 2011.

În încercarea de a defini stilul trupei, termenul care se apropie cel mai mult este "electro-pop-rock". În presă prestațiile elefanților au trecut succesiv prin disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative, funk-rock.

În formula actuală, trupa a debutat în toamna anului 2008, iar de atunci numărul prestațiilor live a crescut continuu, mai ales în cluburile din București. Anul 2009 pare să fi fost însă anul elefantului: "Les Elephants Bizarres" au cântat în deschiderea mai multor concerte susținute în Capitală de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franța), Asleep In The Park (Austria), The Prostitutes (CZ).

Tot în 2009, elefanții au tropăit pe scena celui mai important festival din România, cântând pe aceeași scena cu Motorhead și Moby la B'ESTFEST. Trupa nu a lipsit nici de la Stufstock, Funk Rock Hotel și Underlondon.

Două dintre piesele trupei s-au poziționat foarte bine în topurile radio. "Hello says the devil" a ajuns pe locul 1 la City Fm, în topul celor mai bune piese românești, iar "Have No Fear" a ajuns pe 2 în topul internațional la Radio Guerrilla, fiind difuzat în heavy-rotation timp de nouă săptămâni.

În 2010 elefanții au lansat primul lor videoclip pentru noua versiune a piesei Hello! Says The Devil. Piesa a ajuns pe primul loc in topul Radio Guerrilla unde a stationat timp de 4 saptamani. Aceasta reprezinta primul extras de pe albumul produs de Bogdan Popoiag (DJ UNU') ce va fi lansat in toamna aceluiasi an.

Turma de elefanți a invadat www-ul, drept urmare puteți găsi prestațiile live ale pachidermelor pe youtube și puteți descărca piesele lor de pe site-ul: http://www.leseb.ro


Cei care vor să fie la curent cu evenimentele din viața elefanților bizari, se pot alătura turmei din ce în ce mai numeroase de pe
MySpace http://www.myspace.com/leselephantsbizarres și
Facebook http://www.facebook.com/pages/Les-Elephants-Bizarres/117971528473

Trupa Les Elephants Bizzares a devenit faimoasă în România grație piesei "Hello (Says The Devil)", lansată în 2010. Călătoria lor muzicală a continuat cu "The Boys", "Have No Fear" și "Smile". La începutul acestei veri, băieții au lansat single-ul Nu Ma Opri, prima încercare a elefanților de a cânta în limba română, piesă ce va fi inclusă pe noul lor album, programat să se lanseze în primăvara lui 2013.
http://www.youtube.com/watch?v=nYM3dqntqfQ

Pe 27 septembrie 2012,  Les Elephantes Bizzares au început turneul național "Nu mă opri", care se desfășoară în orașe precum București, Sibiu, Târgu-Mureș, Alba Iulia, Slobozia, Iași, Chișinău, Galați, Oradea, Brașov, Constanța.

Parteneri media: Jurnalul National, Bestmusic.ro, Best-Event, Feeder, Hai la Concert, HotCity.ro, Hypestreet, Iconcert, Infomusic, inoras.ro, Let's Rock, Metalhead, Maximum Rock, Metropotam, pubbing.ro, Muzicabuna.ro, No3.ro, Orasulm.eu, Port.ro, RockStage, Studentie, Sub25.ro, Tilllate.com, TheBeat.ro, ToNight.ro, Urban.ro, UZR, Veioza Arte, Metalfan, orasulm.eu, etc

Sursa: Rock Events
http://www.rockevents.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top