Noutăți și comunicate

Les Elephants Bizarres canta intr-o noua formula in deschiderea concertului James Blunt

31 octombrie 2014
Les Elephants Bizarres canta intr-o noua formula in deschiderea concertului James Blunt
Vineri, 31 octombrie 2014, în seara de Halloween, Les Elephants Bizarres își prezintă oficial noua componență în cadrul recitalului pe care îl vor da în deschiderea concertului pe care James Blunt îl susține la Cluj. Trupe revine astfel la formula de cinci membri, care a consacrat-o.Les Elephants Bizarres vor concerta pe scena din Sala Polivalentă din Cluj în următoarea componență: Stefan Matei - voce, Mihai Marin - bass, Claudiu Știrbei - tobe acompaniați de noii veniți Enver Mamut - chitară și Tudor Amarandei - clape. Tudor Amarandei este fiul cunoscutului muzician de jazz Eugen Amarandei. Este profesor de muzică și a cântat opt ani cu Loredana. Enver Mamut are doar 20 de ani, devenind astfel mezinul formației. Nu este doar un chitarist talentat și un compozitor inspirat, dar și un biker înverșunat. Trupa va continua să abordeze același stil muzical cu care a cucerit zeci de mii de fani din întreaga țară.

"Pe Tudor îl cunoaștem de vreo 2 ani și chiar am colaborat la unele concerte acustice. A fost chimie de la bun început și a fost o alegere firească, după plecarea lui Nae. Pe Enver l-am selecționat în urma unor audiții pentru chitariști. Ne-au plăcut talentul, charisma și energia lui", povestește Ștefan.Formația a testat deja noua formulă în cadrul altor concerte (inclusiv la "Zilele Bucureștiului") însă a ales să facă anunțul oficial la Cluj, orașul în care au susținut primul lor concert, în urmă cu 8 ani, la "Global Battle of the Bands". Les Elephants Bizarres revin la Cluj pentru a patra oară în 2014, unde au mai cântat în deschiderea concertului susținut de Billy Idol, la festivalurile "Jazz In The Park" și "Grolsch-Change The City". Concertul din 31.10 marcheaza si deschiderea oficiala a Salii Polivalente din Cluj.


2014 este cel mai prolific an din istoria trupei. Les Elephants Bizarres au lansat un album nou, "Zoologic" - care a adus și prima colaborare cu un rapper pentru piesa In Culori și, ulterior, un single nou, "Necunoscut", promovat de un videoclip. Trupa a susținut concerte în cadrul celor mai importante evenimente muzicale organizate la București, Cluj, Arad, Mediaș, Vama Veche, Constanța, a derulat proiecte împreună cu câteva dintre cele mai îndrăgite mărci de segmentul tânăr - Pepsi, Red Bull, Vans, Grolsch și a realizat muzica pentru spotul de promovare a campaniei seatbeltb00bing derulată de Acr.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă