Noutăți și comunicate

Leprous, Sphere si Rendezvous Point in concert la Rockstadt, Brasov

22 octombrie 2015
Leprous, Sphere si Rendezvous Point in concert la Rockstadt, Brasov
Joi, 22 octombrie 2015, grupul norvegian Leprous se intoarce in Romania cu un show exclusiv pentru promovarea celui mai nou album, The Congregation, in cadrul unui eveniment ce va avea loc in in Club Rockstadt din Brasov. Invitati speciali, formatiile norvegiene Sphere si Rendezvous Point.

The Congregation este cu siguranta cel mai de succes album Leprous pana in prezent, notat si considerat deopotriva drept unul din cele mai bune albume de progresiv, lansat in ultimii ani.

"A fost fara indoiala cea mai mare provocare de pana acum. Sunt extrem de mandru de rezultat si consider ca acesta este cel mai tehnic, indraznet, proaspat si matur album din cariera noastra. The Congregation a fost compus in majoritate de mine, fapt ce mi-a permis mai multa libertate si nu atat de multa incapatanare catre modul traditional de a compune." declara solistul si claparul Einar Solberg.

Cunoscuti in prima faza pentru colaborarile live impreuna cu Ihsahn (ex-Emperor), Leprous si-au consolidat rapid pozitia in scena muzicii progresive, devenind o formatie extrem de diversa, cu influente ce pornesc de la Massive Attack sau Radiohead si ajung catre agresivitatea contemporana manifestata de Gojira. Cu patru albume lansate in prezent, acest tanar grup norvegian are toate sansele de a deveni un etalon al muzicii progresive europene.

Sphere - modern/djent metal - Norvegia

Un tanar grup norvegian axat pe partea tehnica, moderna a muzicii, lansat in vara lui 2012 cu obiectivul de a interpreta parti muzicale complexe, in incercarea de a oferi un concept muzical cat mai complet. Muzica poate fi usor caracterizata prin ritmurile poliritmice, gradul inalt de varietate, totul interpretat intr-un mod cat mai atipic fata de traditionalul metal.

Rendezvous Point - progressive rock/metal - Norvegia

Este una din cele mai promitatioare trupe aparute in scena muzicala a Norvegiei si totodata cu o componenta interesanta. Trupa este compusa din tobosarul Baard Kostad (Leprous, Borknagar, ICS Vortex), chitaristul Petter Hallaraker (ICS Vortex, Solefald), claparul Nicolai Tangen Svennaes (Emillie Nicolas), solistul Geirmund Hansen si basistul Hilde Erstad. Desi muzica este deseori heavy si complexa, exista intotdeauna o parte melodica oferita de una din cele mai incredibile voci ale Norvegiei.

Biletele pentru acest concert se vor gasi doar in seara evenimentului, la intrarea in club, la pretul de 40 de lei. Mentionam ca acest concert va avea loc in noua locatie a clubului Rockstadt, cea mai mare sala de concerte dedicata muzicii rock in Romania, cu o capacitate de 1000 de locuri.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top