Noutăți și comunicate

Legendarii The Animals & The Troggs impreuna pe aceeasi scena la Bucuresti

12 februarie 2013
Legendarii The Animals & The Troggs impreuna pe aceeasi scena la Bucuresti
Rock Events readuce publicului roman  legendarele trupe britanice The Animals & The Troggs, in  concert la Hard Rock Cafe. O ocazie unica pentru publicul roman si nu numai de a vedea impreuna pe aceasi scena doua trupe legendare. Evenimentul face parte din Greatest Hits Tour si simbolizeaza 45 de ani de aparitii pe scena pentru legendarii The Troggs.

Desi, mai sunt aproximativ doua saptamani  pana la concert, biletele puse in vanzare pentru concertul unic The Animals & The Troggs se vand in ritm alert, acestea fiind epuizate in proportie de 50% din numarul total al locurilor.

In ultima perioada, tot mai multi fani  au  cumparat bilete pentru a nu rata concertul de la Bucuresti, fapt ce va duce cel mai probabil la desfasurarea acestuia cu casa inchisa. Biletele sunt disponibile la pretul de 75 Ron in picioare, sau 100 Ron loc VIP  la masa. In ziua evenimentului pretul biletelor va fi 95 Ron in picioare, sau 130 Ron loc VIP  la masa.

Deasemenea s-au pus in vanzare si bilete la o categorie noua pentru studenti si elevi, la pretul de 40 Ron (din dorinta publicului mai tanar de a participa la eveniment). Biletele pot fi achizitionate online prin intermediul iabilet.ro, rezervariclub.ro, metalhead.ro, bestmusic.ro, rockevents.ro, direct de la club sau de la sediul organizatorilor prin rezervare la marketing[at]rockevents.ro


The Animals


Trupa The Animals s-a infiintat la inceputul anilor 60 in Marea Britanie si a cunoscut o ascensiune spectaculoasa in topurile in intreaga lume cu hit-uri precum: The House of the Rising Sun, We Gotta Get Out of This Place, Don't Let Me Be Misunderstoo, I Put a Spell On You.

Poti urmari aici imagini de la concertele anterioare The Animals :
http://www.youtube.com/watch?v=v07h6rTEsrg
http://www.youtube.com/watch?v=MkIFN7Nsaxg
http://www.youtube.com/watch?v=TYQXeFwgbIk


The Troggs

2012 marcheaza aniversarea a 45 de ani pentru unul dintre cele mai mari hit-uri "LOVE IS ALL AROUND". Celebrii The Troggs au fost intotdeauna aminti pentru acest imn al anilor '60, unul din multele lor hit-uri. Si sa nu uitam de With A Girl Like You, I Can't Control Myself, Anyway That You Want Me, Give It To Me and Love Is All Around, piese ce au adus trupei The Troggs aprecieri la nivel mondial.

Porecliti de multi ca fiind "pionierii punk rock-ului britanic", The Troggs au continuat sa concerteze in stilul propriu, lipsit de compromisuri, un rock clasic de foarte buna calitate.

http://www.youtube.com/watch?v=z9DVJE_bhVU

Nu rata o ocazie unica si un spectacol unic oferit de doua trupe legendare!
Un eveniment sustinut de Rock Events Production si Radio Guerrilla.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top