Noutăți și comunicate

Legendara trupa Mayhem confirmata la I Am The Rocker

23 martie 2015
Legendara trupa Mayhem confirmata la I Am The Rocker
Una dintre cele mai importante și controversate formații de metal, Mayhem, va concerta în premieră în România la festivalul I Am The Rocker. Astfel, Mayhem va reprezenta cu cinste black metal-ul la festival, line-up-ul fiind compus deja din Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Kamelot, Carcass, Skindred, Myrath, Arkona, Terrana Band. Unde mai adăugăm și linia de atac autohtonă formată din Celelate Cuvinte, Kempes, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, Breathelast si Days of Confusion. Iar lista nu este finală, organizatorii urmând să anunțe noi și noi trupe.



Astfel, I Am The Rocker se prefigurează a fi cel mai mare și mai așteptat festival de rock și metal din Bucuresști, un eveniment la care toate subgenurile importante sunt reprezentate cu brio, fiind menit să aducă împreună toți fanii muzicii rock si metal.



Legende ale black metal-ului norvegian, Mayhem continuă să fie o forță a muzicii extreme și în prezent. Formația a lansat în 2014 un nou material, "Esoteric Warfare", prin intermediul căruia dezvoltă laitmotivele precendentului "Ordo Ad Chao" (2007). Tot în 2014, Mayhem a aniversat nu mai puțin de 30 de ani activitate, o perioadă lungă din care nu au lipsit momentele tragice și controversele. Acestea au ajuns să marcheze scena black metal pentru totdeauna: sinuciderea vocalului Dead în 1991 și crima comisă asupra chitaristului și liderului Euronymous de către Varg Vikernes (Burzum) în 1993.

Mayhem are la activ 5 albume de studio până în prezent, printre care și unul dintre cele mai importante și mai influente materiale ale subgenului: "De Mysteriis Dom Sathanas", o adevărată capodoperă a scenei de black, lansat în 1994 și dedicat amintirii lui Euronymous. Discul a fost adesea inclus în topul celor mai reprezentative de către publicații ca Ign sau Kerrang.



I Am The Rocker se configurează astfel drept cel mai mare și diversificat festival de rock si metal al verii, pe langa trupele de pe afis, fanii avand la dispozitie numeroase optiuni de distractie, totul pentru de a transforma zilele de 4-5 iulie 2015 intr-un weekend de povestit nepoților.

Știi câtă bere încape într-o mașină? Poți afla asta câștigând marele premiu la Beer Championship, unde esti premiat tocmai pentru a bea bere. Câte doze de energizant poate duce o mașină? Participă la concursul de pogo, distrează-te la maximum, fii câștigător și le poți număra și bea chiar tu.

Vrei să te îmbraci de la Beauty of Pain? Câștigă voucherul de 300 de euro la concursul "Cei mai bine îmbrăcați rockeri și rockerite". Vrei să îți mai adaugi încă un desen pe piele? Atunci prezintă-l pe cel mai tare pe care îl ai acum la "Cel mai interesant tatuaj" și pleci acasă cu un voucher de 300 de euro de la Next Level Tattoo.

"Concurs de Air Guitar", bungee jumping deasupra mulțimii, "zboruri" cu tiroliana pe deasupra publicului, zona de relaxare, un food court generos sunt câteva dintre elementele gândite special pentru Tine, adevăratul star rock al festivalului.

La ediția de anul viitor, toți câștigătorii concursurilor puse la bataie vor avea propria cabină a lor în backstage și se vor bucura de tot tratamentul de care beneficiază și artiștii de pe scenă.

Mai multe detalii aici.

Și să nu uităm: apa plata va fi complet gratuită.

Tot ce am pus la cale, de la trupe la activități conexe, este menit să te pună pe tine în centrul atenției. Așadar, personajul principal al poveștii care va avea loc în zilele de 4 si 5 iulie la Romexpo esti Tu, You Are The Rocker.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei.
Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro



Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din România, având în palmares sute de mii de spectatori primiți la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater, Jack White și mulți alții.

Pentru mai multe detalii despre agenda concertistică, dar și pentru a afla primul noutățile oferite de Phoenix Entertainment, accesați http://www.phoenixentertainment.rosau http://www.facebook.com/phoenixentertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top