Noutăți și comunicate

Legenda speed-thrash-ului german, SDI concerteaza la Sofia pe 5 decembrie

21 mai 2015
Legenda speed-thrash-ului german, SDI concerteaza la Sofia pe 5 decembrie
Mult așteptatul show al trupei SDI, nume legendar al speed thrash-ului german, va avea loc pe 5 decembrie 2015, în clubul BAR ZAR din Sofia.

Trupa s-a reunit anul trecut, după aproape 25 de ani de absență și a confirmat doar 10 show-uri pentru 2015, unul dintre ele fiind cel programat la Sofia.

Bilete electronice pot fia achiziționate de pe e TicketsMall, la prețul de 30.60 leva (aproximativ 70 lei): http://www.eticketsmall.com/product_info.php?products_id=452Trupa SDI a fost fondată în 1985, în Osnabrück, Germania de către Reinhard Kruse (voce și bass) și Ralph Maunert (tobe). Un an mai târziu au lansat albumul "Satan's Defloration Incorporated", o emblemă a genului speed/thrash, ce include hiturile "Panic in Wehrmacht", "Quasimodo", "I Do not Care" și "I Wanna f ** k You". Iar în 1988 SDI a lansat "Sign of The Wicked", albumul considerat stâlpul de rezistență al discografiei sale.

După o întrerupere a activității de aproape 25 de ani, SDI a revenit în atenția publicului la începutul acestui an. Showul ce a marcat reuniunea a avut loc pe 31 ianuarie 2015, în Warzburg, Germania și s-a desfășurat în fața a 2000 de spectator. Iar fanii din Bulgaria, România și țările învecinate vor avea șansa să îi vadă pe muzicienii din SDI în acțiune, la Sofia, pe 5 decembrie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top