Noutăți și comunicate

Legenda rock Alice Cooper a incheiat un contract cu Universal Music

11 septembrie 2010
Legenda rock Alice Cooper a incheiat un contract cu Universal Music
Fara Alice Cooper, parintele rock-ului excentric, ce a inventat literalmente show-ul rock ca spectacol n-ar fi existat probabil niciodata KISS, Marylyn Manson, Nine Inch Nails, Motley Crue, Slipknot, sau Rob Zombie. .. si poate nici David Bowie! Vedeta rock recunoscuta la nivel international a incheiat un contract pentru inregistrare si catalog cu Universal Music Group pentru tarile din afara Americii de Nord, cu exceptia Australiei si Noii Zelande.

Considerat deschizator de drumuri in industria spectacolelor datorita maiestriei si performantei scenice, Cooper este unul dintre megastarurile rock globale, cu vanzari de peste 50 de milioane de albume. Artistul are un portofoliu care cuprinde cinci albume consecutive de top 10 in Statele Unite, sapte albume de top 10 in Marea Britanie, si hit-uri internationale precum "School's Out", "Elected", "No More Mr. Nice Guy", "Eighteen" si "Poison".

Contractul semnat cu Universal Music Group acopera noile inregistrari, catalogul recent si un material suplimentar pentru catalog din cariera solo a lui Alice Cooper. "Cosmarul" incepe cu lansarea materialului Theatre of Death pe 25 octombrie 2010, in mai multe formate inclusiv o varianta deluxe, pentru colectionari, precum si in format digital.

Albumul, inregistrat live la legendarul Hammersmith Apollo, in ultimul spectacol al turneului mondial din 2009, este un show diferit de tot ceea ce Cooper a facut pana acum pe scena.

Theatre of Death, contine toate hiturile artistului, inclusiv "School's Out", "I'm Eighteen" si "Poison" si se va lansa pe piata chiar in preajma sarbatorii de Halloween.

Cooper lucreaza in prezent la noul sau album de studio, Welcome 2 My Nightmare ce va fi produs de Bob Ezrin si programat pentru lansare in octombrie 2011.

Sursa : Universal Music Romania, http://www.umusic.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top