Noutăți și comunicate

Legal Rock - Pentru inimile care au batut si bat rock

13 noiembrie 2015
Legal Rock - Pentru inimile care au batut si bat rock
Vineri, 13 noiembrie 2015, sunteti invitati la Arenele Romane din Bucuresti la un eveniment caritabil alaturi de trupele Grimus, Zob, Trooper si Aura, pentru inimile care au batut si bat muzica rock.

Conform unui anunt, organizatorii declara: "Ne-am gândit și noi, la fel ca toți organizatorii de concerte din perioada asta, dacă trebuie să amânăm/anulăm concertul de vineri. Profitul este ultimul lucru la care ne gândim acum așa că am hotărât să nu facem asta și să dăm un al doilea scop caritabil concertului Legal Rock. Astfel că vom dona o parte din venituri victimelor din Colectiv și familiilor lor. Nu avansăm o sumă pe care o vom dona, nu știm câți ne veți fi alături vineri seară, suma asta depinde de voi. Arenele Romane sunt un loc sigur și am fi avut toate autorizațiile și fără tragedia petrecută pentru că asa se impune, iar cei care au mai organziat acolo concerte știu asta la fel de bine ca noi.
Și poate mai mult decât tot ce am scris mai sus, nu liniștea era elementul pe care îl avem în comun cu prietenii noștri care au fost pe 30 octombrie în Colectiv. Muzica rock trebuie să se audă live în continuare."


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top