Noutăți și comunicate

LEBOWSKI si TAINE pe 7 septembrie in Kulturhaus

21 august 2012
LEBOWSKI si TAINE pe 7 septembrie in Kulturhaus
LEBOWSKI (Polonia) si TAINE (Ro) vor concerta pe 7 septembrie 2012 in Kulturhaus din Bucuresti, incepand cu ora 19:00. Intrarea va fi 15 lei.

LEBOWSKI (Polonia) a luat fiinta in 2002 si este cea mai bine cotata trupa poloneza din zona rockului progresiv. Cu primul album, "Cinematic, " Lebowski ofera publicului o experienta senzoriala, ce imbina muzica, latura experimentala si improvizatia. "Cinematic" este un album conceptual, ce cuprinde potrivit membrilor trupei: "muzica unui film inexistent". Albumul este dedicat marilor figure ale cinematografiei poloneze si mondiale. Showul trupei Lebowski transmite ascultatorului o senzatie de asteptare febrila si genereaza treceri de la o stare la alta, gratie compozitiilor complexe si multidimensionale care dezvaluie, pas cu pas, o poveste ce prinde contur sub ochii privitorului.

Lebowski insemana:
Marcin Grzegorczyk - chitara,
Marcin Luczaj - synth,
Marek Zak - bas si
Krzysztof Pakuła - tobe.TAINE este un nume ce se bucura de apreciere pe scena de progresiv exprimental, atat in tara cat si in afara. Andy, solistul trupei declara: "multumim agentiei Cavalleria Events pentru onoarea de a ne invita sa cantam alaturi de LEBOWSKI, un grup polonez de exceptie. Va fi o seara de prog si prog-metal plina de proiectii si lumini fabuloase.  A trecut ceva vreme de cand nu am mai cantat intr-un club bucurestean, asa ca asteptam cat mai multi fani ai genului alaturi de noi. Promitem o seara magica!"  

TAINE activeaza din 1993, iar palmaresul sau include, printre altele, albumul "Cealalta parte" (1998) si DVD-ul "Taine - Decade of Metal" (2004). 

Formatia a fost prezenta la: FIMU Music Festival (Franta - 2002), Tribute To Monsters of Rock (Germania 2003), Sziget Festival (Ungaria 2006) si a cantat in deschidere la: Kreator, Vader, Napalm Death, Ancient, Sepultura, Obituary, Atheist, Master, Quo - Vadis.


Concertul este organizat de Cavalleria Events si Mighty Owl Productions.

Trupa poloneza LEBOWSKI va concerta si pe scena Festivalului Posada Rock, in seara de 9 septembrie 2012.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă