Noutăți și comunicate

LEBOWSKI anuleaza concertele din Romania

4 septembrie 2012
Trupa poloneza Lebowski a anuntat ca nu mai poate onora concertele pe care le avea programate in Romania, pe 7 septembrie 2012 la Bucuresti si pe 9 septembrie 2012 la Posada Rock. Formatia a transmis urmatorul mesaj:

"Am fost foarte incantati cand am primit propunerea pentru Posada Rock si pentru concertul din Kulturhaus. Timpul a fost insa scurt si cu toate ca am facut tot ce am putut,   realitatea econonica ne-a fost potrivnica. Ne pare rau ca trebuie sa anuntam ca anulam cele doua evenimente. Ne cerem scuze pentru acest fapt si pentru dezamagirea provocata. Vrem sa transmitem multumiri staffului Cavalleria Events, pentru tot sprijinul si eforturile depuse, nu exista niciun dubiu ca sunt profesionisti desavarsiti. Speram sa ajungem la voi in curand, cu cat mai curand cu atat mai bine. Toate cele bune, Lebowksi".

In line-up-ul Festivalului Posada Rock locul celor de la Lebowski va fi luat  de Psycho Symphony (RO). Formatia, ce aniverseaza 20 de ani de activitate, a castigat Marele Premiu la Posada Rock in 1995 si a sustinut recitaluri pe scena aceluiasi eveniment in 1996 si 1997.

Festivalul concurs Posada Rock 2012 va avea loc in perioada 7 - 9 septembrie 2012, la Campulung Muscel. La editia din acest an 18 trupe vor evolua in concurs, iar dupa lasarea intunericului scena va apartine formatiilor care vor sustine recitaluri. Programul complet al evenimentului se gaseste aici:

Pretul unui bilet de o zi este de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival costa 40 lei. Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonald's) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo si BLT.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top