Noutăți și comunicate

Lavina intră în line-up-ul ARTmania Festival 2024, program concerte

17 iulie 2024
Lavina intră în line-up-ul ARTmania Festival 2024, program concerte
Trupa Lavina (Serbia) este cea mai noua trupa ce intră în line-up-ul ARTmania, in ediția cu numarul 17 a festivalului, ce va avea loc în perioada 26 - 28 iulie 2024, la Sibiu.

Trupa se adaugă seriei de nume sonore deja confirmate pentru ARTmania Festival 2024, nume precum (A-Z): Borknagar (NO), Igorrr (FR), Korn (SUA), Spiritbox (CA), Satyricon (NO), The Flower Kings (SE), Alpha Q (RO), Awake the Demons (RO) și Taine (RO).

Lavina (SBR) va surprinde publicul ARTmania cu un mix intens de pasaje melodice și dure în primul show al trupei în România.
Lavina este o trupă de metal progresiv care și-a început povestea în Nis, Serbia, și care propune publicului un vârtej de abordări, influențe, emoții și experiențe inspirate din viața membrilor trupei, toate acestea surprinse în albumul Odyssey, lansat în 2022.

Cu fiecare spectacol pe care trupa l-a susținut în Europa, Lavina reușește să surprindă publicul cu fuziunea captivantă a aspectelor dure ale metalului cu pasajele melodice și cu ritmurile de inspirație orientală, asezonate uneori de interpretări dramatice orchestrale sau de coruri. Acest mix exotic, dur și puternic va captiva și energiza audiența în spectacolul pe care Lavina îl pregătește pentru festivalul ARTmania!

Program ARTmania pe zile:


Vineri, 26 iulie – Piața Mare
Satyricon - 22:40 - 23:55 (Main Stage)
Lavina - 22:00 - 22:35 (Voice of Pople)
Igorrr - 20:45 - 21:55 (Main Stage)
Alpha Q - 20:05 - 20:40 (Voice of Pople)
The Flower Kings - 19:00 - 20:00 (Main Stage)
2. Lavina intră în line-up-ul ARTmania Festival 2024, program concerte
Sâmbătă, 27 iulie – Piața Mare
Korn - 22:25 - 23:55 (Main Stage)
Spiritbox - 20:50 - 21:50 (Main Stage)
TAINE - 20:00 - 20:45 (Voice of Pople)
Borknagar - 19:00 - 20:00 (Main Stage)
Awake The Demons - 17:25 - 17:55 (Voice of Pople)
3. Lavina intră în line-up-ul ARTmania Festival 2024, program concerte

Mai multe detalii despre programul zilei de duminică, 28 iulie (la care vor avea acces posesorii de abonamente de 3 zile) vor fi anunțate în viitorul apropiat.

Abonamente și bilete pentru ARTmania Festival 2024: ultimele abonamente și bilete sunt în vânzare pe website-ul oficial ( www.artmaniafestival.ro ) și pe iabilet.ro.

În prezent, mai sunt disponibile:

ABONAMENTE:
  • 250 de abonamente de 2 zile (pentru zilele de vineri, 26 iulie și sâmbătă, 27 iulie) la prețul de 650 de lei/ buc. + taxe, disponibile în limita stocului;
BILETE PE ZILE:
  • Bilete individuale pentru ziua de vineri, 26 iulie 2024 la prețul de 350 lei/ buc. + taxe, disponibile în limita stocului;
  • Bilete individuale pentru ziua de sâmbătă, 27 iulie 2024 (ziua cu Korn și Spiritbox): mai sunt disponibile 100 de buc. la prețul de 600 lei/ buc. + taxe, disponibile în limita stocului;



ARTmania Festival 2024 Official Facebook Event: http://tinyurl.com/2jsewezj
ARTmania Festival Facebook page: https://www.facebook.com/ARTmania.Festival
Instagram: https://www.instagram.com/artmania_live/
X: https://twitter.com/ARTmaniafest
YouTube channel: https://www.youtube.com/@ArtmaniafestivalRo/featured


Despre ARTmania Festival


ARTmania Festival, primul festival românesc care a dezvoltat în România ideea de îmbinare dintre artă și divertisment, reprezintă o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock.

Începând cu 2006, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Muzica este componenta de bază, dar reprezintă doar o parte din experiența pe care ARTmania Festival a dorit să o ofere iubitorilor de artă din România și din străinătate.

Încă de la început, ARTmania a fost gândită ca o platformă culturală care să ofere publicului diverse evenimente și moduri de a experimenta forme variate de expresie artistică, precum concerte, expoziții, lansări de carte și proiecții de film.

Fiind cel mai longeviv festival rock din România și una dintre mărcile cu cea mai îndelungată tradiție de pe scena culturală regională, ARTmania și-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept îndrăzneț și al unui ambient special: Piața Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetăți medievale din Estul Europei.

ARTmania explorează mereu drumuri noi, capitalizând experiența edițiilor anterioare, la care au concertat, între alții, Meshuggah, Porcupine Tree, Steven Wilson, Serj Tankian, Emperor, Devin Townsend, Dream Theater, Opeth, Wardruna, Die Toten Hosen, Nightwish, Within Temptation, Apocalyptica, HIM, Gathering, The Sisters of Mercy, Lacuna Coil, Helloween, Lacrimosa, Poets of the Fall și Deine Lakaien.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top