Noutăți și comunicate

Last Of The Famous editia 3 in Flying Circus Pub

17 decembrie 2011
Last Of The Famous editia 3 in Flying Circus Pub
Sâmbătă, 17 decembrie 2011, începând cu ora 22:00 sunteți invitați în Flying Circus Pub. pentru un test al curiozității tale.

Prețul unui bilet este de 5 lei.
Adresa Flying Circus Pub : Strada Iuliu Maniu, Nr. 2, Cluj-Napoca.

Cine e omul din spatele cortinei? Cine este cel care a reușit să te țină o noapte întreagă pe ringul de dans? E solistul trupei tale preferate? Sau e persoana cu care ai baut o bere zilele trecute? Toate aceste întrebări vă vor împânzi cu siguranță creierul la petrecerea The Last of the Famous. Dj-ul îl vom face nevăzut pentru că știm că, "legat la ochi", ți se vor amplifica simțurile. Muzica trebuie readusă în prim-plan! Îți propunem, asadar, resuscitarea canalelor de percepție pentru ca muzica sa fie trăită, fiindcă ea e adierea care te surprinde când, metamorfozată în vers, rescrie istoria lumii.

Dacă ochii tăi sunt încă atrași de etichetă, află că playlistul este bine ales, astfel încât genuri precum Indie Rock, Indie Pop, Post Punk, New Wave, Electronica sunt integrate perfect în circuitul Last of the Famous. Nu suntem în măsură să vă spunem dacă veți afla răspunsurile și nu vrem să vă stricăm surpriza, însă un lucru este cert: o să aveți de-a face cu cea mai bună selecție de muzică indie pe care ați întâlnit-o până acum la vreo petrecere din Cluj Napoca!

În cazul în care toate acestea te-au făcut curios, recomandarea este ca în 17 decembrie 2011, înainte să pornești înspre Flying Circus Pub, cotidianului să-i declari răspicat:,, I love you, but I've chosen Saturday!"

Sursa: Flying Circus Pub


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă