Noutăți și comunicate

LAST HOPE (Bulgaria) la Rockstadt Extreme Fest

16 aprilie 2013
LAST HOPE (Bulgaria) la Rockstadt Extreme Fest
Last Hope este cel mai nou nume adaugat pe lista trupelor confirmate la prima editie Rockstadt Extreme Fest. Bulgarii vor urca pe scena pentru un recital devastator, alaturi de Napalm Death si Decapitated, pe 30 august 2013.

Probabil cea mai cunoscuta si apreciata formatie hardcore din Balcani, Last Hope nu este deloc un nume strain publicului roman. Formatia a concertat atat pe scene mari (Bestfest, Stufstock) cat si in concerte underground de club, oferind printre cele mai brutale demonstratii de hardcore.

Last Hope este un mix remarcabil intre energie bruta, intensitate si un sound pe masura.

Formatia a impartit scena cu nume legendare ca Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy's Law, Ignite, Backfire, 25 Ta Life, Anthrax, Stampin' Ground, Integrity, D.R.I., Most Precious Blood, Caliban, Walls Of Jericho, Knuckledust, Merauder, Sworn Enemy, Since The Flood, Shattered Realm, Blood For Blood, Overkill, Exodus, Terror, Hatebreed sau Suicidal Tendencies si a dovedit ca faima si numele Last Hope sunt cu adevarat construite cu multa munca si determinare.

http://www.youtube.com/watch?v=Us5TeDK_GJk

Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt PRIMORDIAL (Irlanda), NAPALM DEATH (Anglia), DECAPITATED (Polonia), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) si CODE RED (Ro)

NAPALM DEATH (Marea Britanie), nume legendar ce deține supremația mondială pe segmentul grindcore, va concerta la Râșnov pe 30 august, trupa PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane, va urca pe scena festivalului pe 31 august. CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal va concerta pe 30 august. Iar TEXTURES va aduce in premiera in Romania sonoritatile progressive/death metal ce au consacrat-o in lumea intreaga, pe 31 august.

Rockstadt Extreme Fest se va desfasura la baza olimpica din Rasnov.

Rasnov este statiune turistica din centru Romaniei, deservita de numeroase cai de acces. Localitatea Rasnov este un vechi orasel de inspiratie germana, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Brasov, 143 km de Sibiu, si 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Brasov orasul Rasnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov in perioada 30 - 31 august 2013, sunt deja in vanzare:

Categoriile de pret sunt urmatoarele :

Perioada 01.04. - 17.08.2013
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei


Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: http://www.Biletoo.ro. http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro, http://www.eventim.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete
LAST HOPE (Bulgaria) la Rockstadt Extreme Fest Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.