Noutăți și comunicate

Lasa un mesaj pe MANO-wall-ul din Fire Club si primesti un suvenir MANOWAR

21 noiembrie 2012
Lasa un mesaj pe MANO-wall-ul din Fire Club si primesti un suvenir MANOWAR
Graba nu strica intotdeauna treaba: daca te vei numara printre primele 30 de persoane care lasa un mesaj pe MANO-wall-ul din Fire Club, in seara release partyul ce marcheaza lansarea albumului The Lord Of Steel, vei primi un suvenir oficial MANOWAR.

Seara de 24 noiembrie 2012 va cuprinde si alte momente speciale: toti cei care vor trece pragul clubului, avand asupra lor cel putin un obiect oficial MANOWAR (CD, tricou, patch etc) vor fi inscrisi automat la tombola pentru o chitara Lag Imperator L66, oferita de Muzica Store.    

http://www.youtube.com/v/b2JCHATITOU?version=3&hl=ro_RO
Si tot pe 24 noiembrie in Fire Club va fi desemnat castigatorul concursului Rock FM ce are va miza un cinel cu autografele MANOWAR. Concursul se deruleaza aici

In aceeasi seara va avea loc si finala concursului pentru cel mai metal outfit

Seara dedicata regilor metalului va avea loc pe 24 noiembrie in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Cei care au chef sa petreaca pana in zori, pe riffurile MANOWAR, sa "infrunte" "The Lord Of Steel" sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale  puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepand cu ora 19.00

Alaturi de voi vor petrece si baietii de la TROOPER, cea mai iubita formatie rock din Romania.

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria, Bulgaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.

Lansarea "The Lord Of Steel" - Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului - Hammer Edition -, realizata in coloborare cu Metal Hammer - Marea Britanie. In comparatie cu editia de pre-sale, noua versiune The Lord Of Steel  are un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului cuprinde 24 de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă