Noutăți și comunicate

Lansarea oficiala Sincarnate

2 februarie 2008
Lansarea oficiala Sincarnate
Axa Valaha Productions prezinta materialul de debut al trupei doom / death bucurestene SINCARNATE. Titlul "On the Procrustean Bed" este sugestiv iar materialul se prezinta sub forma a patru piese dintre care una instrumentala si are o durata de aproape 20 de minute. Acest debut, inregistrat, mixat si masterizat in Taine Studio, este lansat sub forma unui MCD profesional cu booklet de 6 pagini, toate color, foto si versuri incluse, in editie limitata de 500 de exemplare. Doar in ziua lansarii, MCDul "On the Procrustean Bed" va costa doar 10 lei, si va putea fi achizitionat direct de la standul Axa Valaha Productions prezent la concert!

Lansarea oficiala a materialului se va face sambata, 02 februarie 2008, ora 19.00 intr-un concert organizat in Live Metal Club (B-dul N.Titulescu nr 71), alaturi de trupele Necrovile (brutal death metal Cluj Napoca), Snapjaw (horror thrash metal Bucuresti) si In Defiance (female fronted death metal Timisoara).

LIVE METAL CLUB (B-dul N.Titulescu nr. 71, zona metrou Basarab)
02.02.2008, ora 19.00
pret bilet: 15 lei

SINCARNATE (Bucuresti - doom / death metal)
http://www.myspace.com/sincarnateband

NECROVILE (Cluj Napoca - brutal death metal)
http://www.myspace.com/necrovile

SNAPJAW (Bucuresti - horror thrash metal)
http://www.myspace.com/snapjaw

IN DEFIANCE (Timisoara - female fronted death metal)
www.myspace.com/indefianceband


Lansarea oficial a mini-albumului va fi urmata de mai multe concerte in cele mai importante orase din Romania si din tarile invecinate, pana in acest moment s-au confirmat show-urile din Timisoara, Bistrita, Chisinau, sunt asteptate confirmarile pentru mai multe show-uri in Romania, precum si cateva concerte in Bulgaria, Macedonia si Serbia.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top