Noutăți și comunicate

Lansare videoclip Voices of Silence

19 aprilie 2020
Lansare videoclip Voices of Silence
Voices of Silence a lansat un nou videoclip pe pagina Youtube a formației:
https://www.youtube.com/channel/UCekwwGZCCH_rzqQQFsN0DoA
Trupa a declarat:
Dragi prieteni!

Pe parcursul sfertului de secol de a trupei am întâlnit multe obstacole, de multe ori am fost nevoiți să facem pauze, chiar pauze lungi. Dar întotdeauna am știut că obstacolele vor fi înlăturate, greutățile învinse și noi cinci, prieteni dincolo de toate: Bandy, Szabi, Zoli, Gabi și Feri ne vom reuni în sala de repetiții, în studio și mai ales pe scenă, acolo, unde ne așteptați voi. La începutul acestui an am înregistrat o piesă nouă tocmai pentru a sărbători atât cei 25 de ani care au trecut cât și prezentul.

Sărbătorim cu această piesă tot ce nu s-a schimbat niciodată: bucuria de a cânta împreună și de a oficia din nou ceremonia liberă și sinceră a concertelor VOS.

Piesa "Here We Come" a fost înregistrată în Liveset Recording Studio din Cluj-Napoca, inginer de sunet și mastering: Sebastian Damian.

La piesă am reușit să facem și un clip - primul clip din istoria VOS, realizat în ciuda tuturor dificultăților impuse de pandemie - pe care o vom lansa astăzi la ora 20 pe pagina Youtube a formației.
Vă invităm să vizionați și așteptăm să ne revedem la concerte!


https://youtu.be/wEHlO5d684M
Inregistrare: Liveset Recording Studios, Cluj -Napoca in februarie 2020.
Muzica: Voices Of Silence, versuri Ercsey-Ravasz Ferenc Recording, mix si masterizare: Sebastian Damian "Gamoo". Editare video: Ercsey-Ravasz Ferenc



Voices Of Silence inseamna:
  • Andrei Varga - voce
  • Vincze Szabolcs - chitara
  • Esztergár Zoltán - bas
  • Ercsey-Ravasz Ferenc - clape, voce
  • Gindele Gábor - tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top