Noutăți și comunicate

Lansare single & video Implant Pentru Refuz în Club Quantic

1 martie 2019
Lansare single & video Implant Pentru Refuz în Club Quantic
Vineri, 1 martie 2019, sunteţi invitaţi de la ora 20:00 în Club Quantic, unde Implant Pentru Refuz împreună cu Nick Făgădar vor creea turbulențe cu noul lor single, cel de al treilea extras de pe viitorul album. Implant Pentru Refuz și Luna Amară sunt afluenți ai aceluiași râu de rock de când au compus primele lor piese. În deschidere este invitată trupa Nuvijan.Noul album Implant Pentru Refuz va fi lansat în noiembrie 2019. Povestea acestuia este că el va celebra prietenii şi prieteni, în totalitate va cuprinde piese realizate în featuring cu artişti dragi şi apropiaţi.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
  • Octavian "Vita" Horvath - voce
  • Valentin "Freaky"Popescu - chitara voce
  • Razvan "Meshu" Nicov - chitara
  • Alexandru Hera - tobe
  • Florin Barbu - bass
https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
https://twitter.com/IPRMusicBand
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
http://www.implantpentrurefuz.com/Nuvijan este o trupă metal din Brașov care vine cu riff-uri grele și pasaje melodice memorabile. În cei șapte ani de când formația a luat ființă, băieții și-au însușit un groove propriu care vine în principal din zona Nu Metal.

Explorarea muzicală a dobândit în timp o latură psihologică care i-a făcut pe membri trupei să exploreze tărâmuri muzicale noi, cu elemente ambientale, având chiar și influențe orientale. Muzica lor nu a fost niciodată condusă de alte referințe și asta le-a permis să își creeze propria amprentă.

Călătoria Nuvijan este într-un punct de referință, având o maturitate muzicală plină de forță și emoție. Prestația live este una energică în care băieții îți vor crea stări de spirit cu mesaje ce se vor regăsi în fiecare dintre noi. Oricând gata de acțiune, Nuvijan te așteaptă să iei parte la universul lor captivant.

Influenţe stilistice: Korn, Deftones, Gojira, Linkin Park, Slipknot, Meshuggah, Parkway Drive, Tool

Nuvijan înseamnă:
  • Mihai Bacrău - Vocals
  • Florin Cojocaru - Guitar
  • Arnold Iakab - Bass
  • Adrian Airinei - Keyboards
  • Bogdan Bacrău - Drums
Activitatea le-o puteţi urmări aici:
https://www.facebook.com/nuvijan/
https://www.youtube.com/user/Nuvijan/videos


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top