Noutăți și comunicate

Lansare scoala de muzica online Music Academy - vineri, 1 noiembrie, Biblioteca Nationala, Bucuresti

1 noiembrie 2013
Lansare scoala de muzica online Music Academy - vineri, 1 noiembrie, Biblioteca Nationala, Bucuresti
Music Academy este o Scoala de muzica online, sustinuta de o suita de muzicieni romani de renume, ce urmaresc sa ofere suport activ si acces la informatie de ultima ora tuturor celor ce vor sa invete sa cante la un instrument cu usurinta si eficienta prin intermediul internetului.

Proiectul se bazeaza pe interactiunea activa dintre instructori si cursanti, fol osind inregistrari video, pe sedimentarea extrem de minutioasa a unui curriculum extins pentru fiecare instrument, prezentat pe nivele de dificultate si menit sa ghideze cursantul de la punctul zero pana cand acesta este apt sa se exprime singur prin intermediul instrumentului studiat.

Viitorii instructori ce vor activa in cadrul comunitatii sunt cunoscuti in tara cat si peste hotare, fiind muzicieni cu experienta si luand parte la proiecte precum Steve Vai - The Story of Light Tour 2013, Vita de Vie, Stefan Banica Jr., Platonic Band sau Days of Confusion.

Adrian Ciuplea - basist in trupele Vita de Vie si Platonic Band si colaborator al celebrului chitarist Steve Vai in cadrul a doua turnee Europene

Nicu Patoi - Stefan Banica Jr., Platonic Band - chitarist de exceptie

Cezar Popescu - Vita de Vie, Days of Confusion, Domination, Mozart Rocks! - un alt chitarist de renume extrem de admirat de catre tinerii romani

Cosmin Lupu - Days of Confusion, Domination, Mozart Rocks! - chitarist si vocal, cu
experienta de 4 ani ca instructor in cadrul celei mai mari comunitati de lectii de chitara din lume, Guitar Master Class (guitarmasterclass.net)

Mira Botocan - vocalista si instructoare de canto modern (co-fondatoare a ciclului de seminarii de tehnica vocala 'Feel, Dare, Sing') ce a beneficiat de pregatiri si acreditari Estill Voice Training System si Estill Voice International in Olanda

Site-ul de prezentare va fi inaugurat in cadrul evenimentului Future Communities
(http://www.futurecommunities.ro), in incinta Bibliotecii Nationale Bucuresti (Bd. Unirii nr. 22, sector 3), pe data de 1 noimebrie 2013, la ora 11:00, alaturi de intreaga suita de instructori. Cei interesati sunt invitati sa participe la evenimentul de lansare si chiar sa se inscrie pentru a beneficia de reduceri la abonamente in momentul inceperii cursurilor, preconizat pentru luna decembrie a anului curent.

Mai multe detalii la http://www.music-academy.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă