Noutăți și comunicate

Lansare album 'The Creepy Willie Show'

18 iulie 2022
Lansare album 'The Creepy Willie Show'
Trupa Creepy Willie tocmai a lansat albumul de debut 'The Creepy Willie Show' pe platformele de streaming.
Mai devreme în acest an, trupa a lansat un videoclip (Hack Slash Rebirth) și două single-uri (Cannibal Babies, La Llorona).

'The Creepy Willie Show' este un album-concept, cu o tematică constituită în jurul unui circ macabru. Fiecare piesă de pe album reprezintă un exponat, o demonstrație diferită, din cadrul circului. Piesele sunt legate între ele de prezentările personajului Creepy Willie, care îi pregătește și avertizează pe spectatori cu privire la demonstrația ce urmează să aibă loc. Printre exponatele circului se numără Zomberman (un zombie cu un dans macabru), La Llorona (spiritului Lloronei, apariție inspirată din folclorul mexican), Cannibal Babies (monștrii cu înfățișare de bebeluși) și alte creaturi și demonstrații morbide.

Parcurs integral, albumul este o creație muzicală amplă, cu puternic caracter teatral combinând genuri ce variază de la blues și rock ’n roll până la stoner, djent și death metal - incluzând până și un mic cântec de leagăn.

Albumul a fost disponibil până în prezent doar în format fizic (CD), în urma concertului de lansare din 11 Iunie la Cluj-Napoca. CD-ul poate fi comandat contactând trupa pe orice platformă social media, inclusiv Discogs.

Youtube (full album): https://youtu.be/vj3poYYEUY8
Bandcamp: https://creepywillie.bandcamp.com/album/the-creepy-willie-show
Spotify: https://open.spotify.com/album/4hvuiUhE49Yrb9wK4m3su0?si=-y-YgnV9QqOWBEUldYBmfw
Linktree (toate lansările și profilele de pe platforme de streaming și social media ale trupei pot fi accesate aici): https://linktr.ee/creepywillie

'The Creepy Willie Show' a fost înregistrat, mixat și masterizat la Liveset Recording Studio, în Cluj-Napoca, de către Sebastian “Garnoo” Damian iar grafica a fost realizată de Carla “Stormy” Oros.


Despre trupa Creepy Willie

Creepy Willie este o trupă de progressive metal ce abordează piese cu o tematică macabră și cu elemente teatrale. Formația a fost înființată la Cluj-Napoca, în 2019. Membrii trupei sunt: Lucian Pop (chitară/bass/voce), Ionuț Mone (chitară/bass/voce), Alex Mușat (tobe).

Până în prezent trupa a avut un turneu în România alături de canadienii Bloated Pig, alte prestații live incluzând participarea la concursul Posada Rock 2020, Deathfest (Cluj-Napoca) și concerte alături de trupe precum Nature Morte, Guerrillas, Syn Ze Șase Tri, Los Pogos, Before I Die, Manzana și Viperia.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top