Noutăți și comunicate

Lansare album 'Lucid' - Asemic, în Club Control, București

24 octombrie 2018
Lansare album 'Lucid' - Asemic, în Club Control, București
Miercuri, 24 octombrie 2018, trupa Asemic vă invită în Club Control cu ocazia evenimentului de lansare al celui de-al doilea material discografic intitulat LUCID. Invitații speciali ai evenimentului vor fi Focuri, formație de Post/Progressive Metal din Roman.

Programul evenimentului:
  • 20:00 - Open Doors
  • 20:30 - 21:15 - Focuri
  • 21:15 - 21:30 - Changeover
  • 21:30 - 23:00 - Asemic


Lucid este cel de-al doilea material discografic al formației și este o incursiune în muzica instrumentală, trecând prin genuri precum Progressive Metal, Jazz, Fusion, Djent sau Post-Rock.

Albumul cu 14 piese este rezultatul ultimilor 3 ani de muncă, regăsindu-se din punct de vedere compozițional atât influențe din Luminescentity în cadrul pieselor compuse acum 2-3 ani, cât și piese complet noi, cu o nouă direcție și abordare stilistică din perioada mai recentă.

Albumul a fost înregistrat în studioul Grand Way Studios, de mix ocupandu-se Vlad Datcu și Andrei Alexandru Bogdan. Mulțumiri pentru ajutorul pe partea de engineering lui Silviu Paraschiv și Andrei Alexandru Bogdan. Mastering-ul a fost și de aceasta dată în mâinile lui Dan Georgescu, sound engineer la UNDA Records și muzician în formațiile Almadeer și Byron.

Trei dintre piesele de pe acest material pot fi ascultate la https://asemic-official.bandcamp.com iar în seara evenimentului o sa puteți achiziționa ambele albume Asemic și merchenadise-ul aferent de la standul de merch din Club Control.

https://www.youtube.com/channel/UC-3T-GtlALa-5nvWoK0Yfig/featured
https://asemic-official.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/asemic.official/



Trupa Focuri are deja la activ două materiale discografice, EP-ul Distant Path și un album Full-Lenght "Imminent Conflict". Ambele materiale cât și merch-ul oficial se vor putea găsi la standul de Merch din Club Control.

Focuri - Post/Progressive Metal - Roman, Neamt.
https://www.facebook.com/focuriofficial/
https://focuri.bandcamp.com/releases


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top