Noutăți și comunicate

Lansare Album ANTON - ”Templul Tacerii” - in club Quantic

11 iunie 2022
Lansare Album ANTON - ”Templul Tacerii” - in club Quantic
Sambata, 11 iunie 2022, sunteti invitati in club Quantic pentru lansarea celui mai nou album ANTON - "Templul Tacerii". Alaturi de rockerii de la ANTON va urca pe scena ca invitat special chitaristul Alin Moise, iar în deschidere va concerta trupa Wildside.

Albumul contine zece piese, atat cele cunoscute si indragite de fani: Mai mult decat ieri, Amintirea ta, Suntem brazi, cat si piese noi, iar ca bonus track pe album, se regaseste imnul oficial Bikers for Humanity Romania, cantat impreuna cu Cristian Hrubaru de la Rock FM.
In cadrul concertului de lansare o parte dintre melodii vor fi precedate de momente recitative inregistrate de Claudiu Cirtina, Flaviu Crisan si Cristian Hrubaru pe versurile poetului Lucian Cojocaru.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top