Noutăți și comunicate

LACUNA COIL lanseaza un nou single ”Never Dawn”

2 iunie 2023
LACUNA COIL lanseaza un nou single ”Never Dawn”
Titanii italieni de la LACUNA COIL, au lansat single-ul „Never Dawn ”, astăzi, 2 iunie 2023. Această piesă foarte așteptată marchează o piatră de hotar semnificativă în noul capitol al LACUNA COIL, care a captivat publicul din întreaga lume cu unicul lor material, un amestec de metal gotic și alternativ.

„Never Dawn” prezintă sunetul caracteristic al lui LACUNA COIL cu melodiile sale bântuitoare, riff-uri puternice de chitară și armoniile vocale fascinante ale Cristina Scabbia și Andrea Ferro. Cântecul se adâncește în profunzimile spiritului uman, explorând teme de rezistență, forță interioară și lupta eternă dintre lumină și întuneric. Capacitatea LACUNA COIL de a împleti introspecția și intensitatea creează o experiență de ascultare captivantă care, fără îndoială, va rezona cu fanii vechi și noi.
Prezentat mai întâi, în versiunea sa instrumentală, în trailerul jocului Zombicide White Death, iar apoi în versiunea sa live, în timpul ultimului nostru spectacol sold out din LA, suntem atât de incredibil de încântați să dezvăluim în sfârșit versiunea completă a NEVER DAWN! Acest cântec este o călătorie feroce de supraviețuire prin ținuturi grotești și înghețate, unde puterea din interior este arma principală. Aprindeți focul în inima voastră și bucurați-vă de ascultare!
a comentat Cristina despre noua melodie
După ce s-au stabilit ca o forță de luat în seamă de-a lungul carierei lor ilustre, LACUNA COIL continuă să depășească limitele și să-și evolueze sunetul, rămânând fidel rădăcinilor lor. „Never Dawn” este o dovadă a angajamentului neclintit al trupei față de creșterea artistică și a devotamentului lor neîncetat față de fanii lor loiali.

„Never Dawn” este acum disponibil pe toate platformele de streaming majore.
Stream aici: https://lacunacoil.lnk.to/NeverDawn-Single

Pentru piesa „Never Dawn”, LACUNA COIL a colaborat cu CMON, renumitul editor de jocuri de societate din spatele popularului joc „Zombicide”. „Never Dawn” este o completare notabilă la cel mai recent proiect Kickstarter al CMON, „Zombicide: White Death” și a fost folosit inițial ca versiune instrumentală într-un trailer de campanie. Jocul introduce noi personaje, mecanisme și provocări pe care jucătorii trebuie să le depășească, iar viitoarea versiune „White Death” conține 5 jetoane LACUNA COIL Limited Edition de supraviețuitor.

Trupa a făcut recent un turneu pe Coasta de Vest a SUA cu The Birthday Massacre, Blind Channel și Edge Of Paradise, vânzând mai mult de jumătate din spectacole.
Trupa va reveni pe scenă pentru sezonul festivalurilor europene, înainte de a se întoarce în SUA pentru a se îmbarca în croaziera Headbangers Boat cu Lamb Of God, Mastodon, Testament, Hatebreed și multe altele:

10.06 – Parma Tattoo Nerd Fest – Parma, IT
25.06 – Area Concerti – Bonorva, IT
29.06 – Resurrection Fest – Viveiro, ES
01.07 – Stânca Midalidare În Valea Vinului ¬– Mogilovo, BG
08.07 – Festivalul Rock Harz – Ballenstedt, DE
14.07 – La Centrale - Imola Summer Fest – Imola, IT
15.07 – Cineland Live Arena – Ostia, IT
04.08 – Vila Bellini – Catania, IT
25.08 – Næstved Metalfest – Næstved, DK
27.08 – AMA Music Festival – Romano D’Ezzelino, IT
31.10 - 04.11 – Headbangers Boat – Miami, FL (SUA)
01.12 – Life After Death Horror Fest – Mexico City, MX


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top