Noutăți și comunicate

La Timisoara va avea loc Revolution Festival, eveniment non-stop de trei zile

1 - 3 iunie 2017
La Timisoara va avea loc Revolution Festival, eveniment non-stop de trei zile
In perioada 1-3 iunie 2017, la Muzeul Satului Banatean din Timisoara va avea loc cea de-a treia editie Revolution Festival, aducand laolalta publicul ce impartaseste aceleasi gusturi pentru muzica si aventura, alaturi de numeroase trupe printre care Rudimental, Sigala, Eluveitie, Dubioza Kolektiv, DJ Dubfire, Lee Buridge, Macanache, The Putreds, Alternosfera, Suie Paparude, BAB, All Friends Band.



Dupa ce editia de anul tecut a reusit sa stranga peste 15.0000 de oameni la Muzeul Satului Banatean, Revolution Festival se intoarce cu un nou concept si o zi in plus in program, o experienta completa reunita sub sloganul Revolution Non-Stop! Noul format va include si workshop-uri, panel-uri deschise, spectacole moderne, afterparty-uri si multe alte surprize.

Line-up-ul include deja douazeci si cinci de artisti ce se vor desfasura in cele sapte zone ale festivalului. Eroii muzicii electronice Rudimental si Sigala, legendele metal-ului Eluveitie, favoritii publicului Dubioza Kolektiv si celebrii DJ Dubfire si Lee Buridge vor fi headlinerii line-up-ului ce raspunde tuturor gusturilor muzicale. Set-up-ul festivalului ofera oportunitatea unor experiente unice, transformand muzeul intr-o platforma pentru arta si muzica pentru toti cei care iubesc aventura si distractia. Zonele de concert vor include Scena Principala/Main Stage si zona Xtreme ce se intoarce cu un nou concept si unde vom avea ocazia sa ii ascultam live pe Dubioza Kolektiv (B&H), Eluveitie (CH), legendarii GBH (UK), Infected Rain (MOL), Bleed Someone Dry (ITA), Last Hope (BUL), alaturi de alte nume ce urmeaza sa fie anuntate. Alte trupe si artisti locali si regionali ce se vor alatura line-up-ului de la Revolution Festival sunt Macanache si The Putreds, Alternosfera, Suie Paparude, BAB, All Friends Band etc.

https://www.youtube.com/watch?v=EuQLMXyGQOE

Muzica electronica va putea fi ascultata pe patru scene, incepand cu Scena Principala – Music Guru, ce va gazdui set-ul spectaculos al celor de la Rudimental ( DJ set ) si show-ul de tip carnaval marca Sigala! Cei care isi petrec noptile in cluburi vor avea ocazia sa danseze pana in zori la Electric Apex pe muzica celebrilor Dubfire and Lee Burridge. Partenerii de la Sunwaves Festival vor aduce la Revolution unii dintre cei mai importanti DJ ai lor, printre care Premiesku, Priku, Mahony, Dobrikan

Fanii Drum’n’Bass nu au nevoie de prezentari atunci cand vine vorba despre legendarii LTJ Bukem care vor fi acompaniati de duo-ul britanic, Delta Heavy! Romanii Gojira & Planet H vor aduce cu ei nebunia pe Scena Principala, alaturi de DJ-ul local, K-Lu.

Rave-ul va atinge cote maxime la Gaia Trance zone, iar ritmurile vor fi inaltatoare pe scena Drum'n'Bass.

https://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs

Continental Drifts, conceptul din spatele scenei Shangri-La Hell de la Glastonbury si Club Dada de la Bestival isi unesc fortele cu Revolution Festival pentru a aduce in exclusivitatea pentru publicul de la Timisoara LUNATICA, Orasul Revolutionar – o municipalitate a nebuniei, zone diferite de arta, muzica, spectacole zilnice, workshop-uri si performance-uri speciale de la AUÄ‚LEU prezinta CIRCUS MUNDI si multe alte show-uri cu invitati speciali si surpize. Vor fi incluse si zona reggae Zion Love ce va aduce cu sine energia pozitiva si Cubalkan, acolo unde veti putea sa simtiti rimturile dansatorilor cubanezi si cele latino pana in zorii diminetii. Haideti si voi sa faceti faceti parte din Comitetul Revolutionar si sa ne ajutati sa construim impreuna un viitor nou si radical


Biletele Early-Bird vor fi disponibile din 27 martie 2017.

Biletele pentru editia din acest an a Revolution Festival vor fi puse in vanzare luni, 27 martie, la ora 10:00 dimineata, pe http://www.myticket.ro si http://www.eventim.ro. Publicul din Marea Britanie isi poate achizitiona biletele de pe http://www.ticketarena.com si http://www.festicket.com, in timp ce vecinii din Serbia vor avea la dispozitie biletele pe site-ul http://www.gigstix.com. Abonamentele Early Bird vor fi disponibile de luni, 27 martie, la pretul de 79 lei, urmand ca acestea sa creasca pana la tariful Regular, de 99 lei. In ziua festivalului, abonamentele vor putea fi cumparate cu 125 de lei, iar pretul unui bilet pentru o zi de festival va fi de 65 de lei. Intrarea la festival este gratuita pentru cei care detin deja bilete pentru EXIT/EXIT Adventure!

Revolution Festival in imagini

Cea de-a treia editie a festivalului Revolution este sustinuta exclusiv de orasul Timisoara si judetul Timis.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top