Noutăți și comunicate

La CAMF 2015 participa si Marduk, Moonspell si Khors

24 - 26 iulie 2015
La CAMF 2015 participa si Marduk, Moonspell si Khors
Intre 24-26 iulie 2015 are loc Carpathian Alliance Metal Festival 2015 la Lviv Switzerland in Ucraina.



Carpathian Alliance Metal Festival 2015 confirma ultimele 4 trupe pentru aceasta editie - Moonspell (Portugalia), Marduk (Suedia), Lacrima (Polonia) și Khors (Ucraina) intregesc line-upul evenimentului.

CAMF 2015 Full Line-up: Moonspell, Septic Flesh, Marduk, Enthroned, Bodyfarm, Saturnus, Graveworm, Finsterforst, Satanic Warmaster, Kampfar, Endstille, Khors, Akral Necrosis, Cryptic Forest, Mindthreat, Dark End, Kistvaen, Ragnell, Devlsy, Psychonaut 4, Lacrima, Apostate, Disarm.

Reamintim că ediția de anul acesta se va desfășura pe teritoriul complexului de recreație „Lviv Switzerland” (http://www.swiss.lviv.ua), amplasat lângă centura orașului. Participanții care nu doresc să stea la cort vor avea posibilitatea să inchirieze camere și apartamente în oraș. Transportul către locația festivalului se poate face cu ajutorul mai multor linii de autobuz sau reprezentanți ai unor companii private de transport și servicii taxi. În medie, taxiul de la Gara Mare costă aproximativ 75UAH (~ 15 Lei).



Schimbări:

Există două tipuri de bilete și două tipuri de prețuri:
  • bilet cu acces unic - 200UAH preț valabil pentru site-ul oficial al evenimentului și 220UAH preț valabil pentru magazinele partenere.
  • bilet cu acces nelimitat - 490UAH preț valabil pentru site-ul oficial al evenimentului și 500UAH preț valabil pentru magazinele partenere.


Diferența dintre cele două tipuri de bilete constă in faptul că biletul cu acces nelimitat vă permite să treceți prin punctul de acces al evenimentului în fiecare zi și este recomandat persoanelor care doresc să se cazeze în oraș. Biletul cu acces unic este recomandat participanților care doresc să stea la cort si nu au nevoie să părăsească perimentrul festivalului. Prețurile pentru oaspeții străini sunt de 15 euro (bilet acces unic) și, respectiv, 30 euro (bilet acces nelimitat).



Line-up:

Din nefericire, anul acesta am fost nevoiți să facem anumite schimbări în line-up, astfel trupele Horna și Thyrfing nu vor putea sa vină din motive personale, iar pentru Watain programul trupei este extrem de aglomerat și nu pot participa la festival în acest an. La Vulture Industries și Wintersun am fost nevoiți să renunțăm datorită situației economice.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top