Noutăți și comunicate

KWOON si CECILIA EYES la EXPERIMENTAL FRIDAY, editia I in Kulturhaus

24 septembrie 2010
KWOON si CECILIA EYES la EXPERIMENTAL FRIDAY, editia I in Kulturhaus
Clubul Kulturhaus (fostul Twice - Str. Sf Vineri nr.4, Bucuresti) este gata pentru a-si deschide portile in premiera! Pe 24 septembrie 2010, ora 19:00, fanii sonoritatilor Post-Rock & Shoegaze sunt asteptati la EXPERIMENTAL FRIDAY I by DonisArt! Organizatorii isi invita prietenii la o Seara Speciala care sa ofere celor prezenti repere distincte dar armonizate perfect cu acest nou concept experimental. De la concerte realizate pe DVD si pana la recitaluri propriu-zise, de la merchandising standard pana la cel personalizat sau in editii limitate (atat CECILIA EYES cat si KWOON vin la Bucuresti cu standul propriu de accesorii muzicale), de la prietenii spectatori si pana la artistii prezenti, EXPERIMENTAL FRIDAY isi propune a fi o alternativa corecta pentru toti cei ce doresc sa petreaca o seara intr-un mod aparte...

Incepand cu ora 19:00, va rula o parte din DVD-ul trupei SIGUR ROS, "Heima", un preludiu perfect pentru prima reprezentatie scenica a serii, sustinuta de parizienii Shoegaze Post-Rock KWOON. Dupa aproximativ o ora de muzica eleganta, va urma partea a doua din DVD-ul SIGUR ROS, timp in care belgienii Post-Romantic Down-Tempo CECILIA EYES isi vor pregati instrumentele pentru show-ul lor, o buna oportunitate si pentru cei prezenti pentru a se aseza pe canapelele confortabile ale clubului si a-si trage rasuflarea.
Concertul celor din Bruxelles se va termina in jurul orel 22:30, dupa care toti participantii vor avea posibilitatea de a sta de vorba cu trupetii, dar si de a se relaxa la un pahar de orice privind la ultimul DVD al trupei japoneze MONO.

Dupa miezul noptii, va fi prezentata in premiera Seara Speciala din Brasov, din 13 decembrie 2008, Martial Post Folk Evening, cu ROME si SPIRITUAL FRONT.

Posibil si alte surprize...

Interviurile celor 2 trupe despre evenimentul din Bucuresti pot fi citite aici:

KWOON:
http://www.kogaionon.com/romana...kwoon_2010.html

CECILIA EYES:
http://www.kogaionon.com/romana...cecilia_eyes_2010.html


Pretul unui bilet este de 40 lei si poate fi procurat prin Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro, dar si in seara evenimentului, la intrarea in locatie.

Securitatea evenimentului va fi asigurata de partenerii BlackHawk.

Va asteptam!

Echipa DonisArt
www.kogaionon.com
www.donisart.ro
www.darkbombasticevening.com
www.facebook.com/darkbombasticevening
ww.myspace.com/kogaionon_land


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top