Noutăți și comunicate

KRUNA Marta in Sala de teatru Reduta din Brasov

29 Martie 2012
KRUNA Marta in Sala de teatru Reduta din Brasov
Au mai ramas doua zile pana la KRUNA Marta, primul eveniment DonisArt din acest an, parte din trinitatea 2012: KRUNA - the music bible! Poate ca termenul eveniment suna prea depersonalizat insa nu am gasit un alt cuvant potrivit care sa caracterizeze posibila bucurie a prietenilor DonisArt de a se revedea in conditii civilizate, alaturi de muzicieni mai mult sau mai putini cunoscuti, care vin neconditionat sa-si prezinte lucrarile muzicale. Si discutam de un public, in mare parte audofil sau deschis la noi valente stilistice, deloc numeros dar dispus sa impartaseasca sincer oricarui suflet interesat din cunoasterile muzicale proprii, dobandite sau confirmate, de curand sau de demult"¦

Acest "frumos"al reintalnirii a fost creat si sedimentat pas cu pas, in cei 4 ani, in cele peste 25 de seri, de cand DonisArt si-a propus sa contureze discret dar neconventional o noua exprimare artistica.

Sala de teatru Reduta din Brasov va fi din nou, dupa o pauza DonisArt de 2 ani, locatia perfecta pentru publicul prezent, de a uita de griji si de probleme, macar pentru cateva ore"¦ vor fi 3 reprezentatii diferite insa spectaculoase, sustinute de muzicieni veniti din sudul si nordul continentului, pentru un eveniment unic.


Sambata, 31 martie, la ora 19.00, vom deschide usile salii de teatru pentru KRUNA Marta. Cele cca 100 de persoane cu rezervari facute si confirmate prin krunafest[at]gmail[dot]com vor avea insa prioritate incepand cu ora 18:30, alegandu-si primele locurile din sala.

Am descoperit cu bucurie ca un numar mare din rezervari a fost facut de suflete ce au petrecut si sustinut primul ritual outdoor din istoria DonisArt, la Alba Iulia, anul trecut, in august: DBE 3!


DIRT GRANNY TALES va fi trupa care va deschide seara. Am stat de vorba cu Thanos despre acest lucru:
https://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/dirty-granny-tales-0


SLUMBER vor urca pe scena dupa cca o ora si jumatate si tot ei se ne vor impartasi din noua lor imagine, ATOMA. Ehsan ne-a oferit cateva detalii:
http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/atomaslumber


ATOMA lanseaza tot acum si albumul lor de debut la un label european de prima mana:
http://www.kogaionon.com/ro/recenzii-kogaionon/atoma-skylight

Nu vor exista limitari de timp pentru foto sau video, sunt admise orice tipuri de aparate, atat timp cat posesorii nu vor deranja sau incomoda participantii din sala"¦ incurajam exprimarile artistice de orice fel iar o revedere DonisArt inseamna mult mai mult decat o vizionare si o sustinere a trupelor invitate"¦ imortalizarea intregului "tot" KRUNA poate deveni, la un moment dat, o frumoasa retraire vizuala in caseta cu amintiri a fiecaruia dintre participanti.

KRUNA Marta nu se va termina aici, caci gazdele noastre Next Dream Event se vor ocupa ca totul sa fie cat mai confortabil si prietenos, invitand pe cine doreste la un pahar de orice, in 2 locatii separate:

http://www.nextdream.ro/comro.html

Pretul unui bilet este de 60 lei si va fi de gasit doar la intrarea in locatie, in seara evenimentului. Spatioasa locatie permite accesul pentru 400 de oameni, deci numarul de scaune va fi mai mult decat suficient pentru toti cei prezenti!

Va asteptam cu drag!

Echipa DonisArt
KRUNA Marta in Sala de teatru Reduta din Brasov Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.