Noutăți și comunicate

KROW deschide concertele DIMMU BORGIR din Chile

21 februarie 2012
KROW deschide concertele DIMMU BORGIR din Chile
Trupa braziliana KROW, semnatara unui contract cu casa de discuri autohtona Axa Valaha Productions, este singura trupa confirmata sa concerteze alaturi de faimoasa trupa norvegiana DIMMU BORGIR, in cadrul celor doua showuri pe care aceasta le va sustine in Chile, in Antofagasta si Santiago de Chile, pe 29 februarie, respectiv 2 martie 2012. Krow, care tocmai au lansat un nou album de studio "Traces of the Trade", masterizat din nou sub bagheta producatorului american Alan Douche in faimosul West West Side Studio din New York si beneficiind de grafica creata de artistul roman Costin Chioreanu, au sustinut deja mai multe concerte in Brazilia pentru a promova noul album proaspat lansat in format digipack de lux, deocamdata doar pentru Brazilia, si care beneficiaza de lansarea oficiala pentru celelalte tari sud-americane cu ocazia celor doua concerte cu Dimmu Borgir.

Trupa se pregateste sa revina in Europa, in cadrul unui turneu mamut, organizat in exclusivitate de Axa Valaha Productions, care include 100 de zile de concerte in aproape toate tarile europene, inclusiv aparitia in cadrul mai multor festivaluri importante. O mare parte dintre concerte sunt deja confirmate, Krow urmand sa concerteze in peste zece locatii doar in Germania, inclusiv in cadrul festivalurilor Way of Darkness si Metalfest Gegen Krebs, de asemenea sunt confirmate mai multe concerte in Olanda, Franta, Belgia, Polonia, Cehia, Austria, Elvetia, Ungaria, Slovacia, Romania, Bulgaria si se pragatesc inca doua etape ale turneului, in Scandinavia si in mai multe tari ex-sovietice.

Krow

Albumul "Traces of the Trade" va fi lansat in Europa la inceputul verii acestui an, sub egida aceluiasi label romanesc, Axa Valaha Productions, care ii reprezinta pe cei patru brazilieni din Triangulo Satanico Mineiro inca din anul 2008. Albumul cuprinde circa 40 de minute intense, un amestec de death thrash sud-american in viteza amintind de vechile albume Sepultura sau Sarcofago, dar si de sonoritatile death metalului european, de Vader, Asphyx sau Morgoth. De asemenea, in aceasta vara este programata lansarea primului material exclusiv in format de vinil, doua piese de pe singurul demo din 2006 semnat Krow au fost re-masterizate de producatorul roman Marius Costache si vor fi lansate odata cu noul album sub forma unui 7"EP, in editie limitata de doar 333 de exemplare.

Turneul european pe care Krow il va sustine in Europa va cuprinde si cateva concerte in Romania, detaliile urmand a fi date publicitatii in curand.

Intre timp puteti urmari primele doua capitole ale studio reportului pe care Krow si Axa Valaha Productions l-au pregatit pentru ascultatori: 

 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top