Noutăți și comunicate

Kroppen înlocuiește trupa Marchosias în cadrul concertului Akral Necrosis din Hard Club

10 mai 2018
Kroppen înlocuiește trupa Marchosias în cadrul concertului Akral Necrosis din Hard Club
În urma unui accident de motocicletă în care a fost implicat unul dintre membri, trupa Marchosias nu mai poate cânta în cadrul evenimentului din Hard Club. Kroppen va deschide concertul Akral Necrosis de la Cluj.

Metal neprietenos din Slatina, robust și categoric - în esență, un sound la obiect, gata să sucească cefe pe 17 mai 2018 la Hard Club. Biletele vor fi disponibile în seara concertului la intrarea în club. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

https://www.youtube.com/watch?v=kBSgeMTJkA8
Marchosias au transmis următorul mesaj:
Cu părere de rău, data aceasta venim cu vești proaste. Din păcate, suntem nevoiți să amânăm revenirea noastră pe scenă. Nu vom putea fi prezenți pe data de 17 mai, alături de prietenii noștri de la Akral Necrosis. Evenimentul va avea în continuare loc in Hard Club (Cluj). Deși ne-am dorit mult să ne revedem, colegul nostru (chitarist) a avut un accident cu motorul și deși e aproape întreg, perioada de recuperare necesară ne împiedică să susținem concertul. Noi îi dorim însănătoșire grabnică și sperăm să urcăm pe scenă cât mai curând!

Akral Necrosis revin la Cluj pe 17 mai, joi, în Hard Club, pe traseul unui turneu-fulger prin trei dintre cele mai importante orașe din țară, denumit Festering Spring Tour. Trupa Akral Necrosis pregătește un setlist de 80 de minute în care vor fi incluse piese în premieră de pe viitorul album, anunțat să intre în înregistrări anul acesta.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKmC-4k29IM

Dupa un an sabatic în privința activității live, timp acordat pentru conceperea de material nou, Akral Necrosis se pregătește din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat "Underlight", prin Loud Rage Music, material primit cu satisfacție de fani și bine receptat de presa internațională datorita unui black metal taios și lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzătoare pentru gen.

"Underlight", cel mai recent album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight
Pagina eventului pe FB: https://www.facebook.com/events/1809295829101572


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top