Noutăți și comunicate

Kratos si Marchosias - pentru prima oara in concert la Ploiesti!

ANULAT !!!
9 noiembrie 2012
Kratos si Marchosias - pentru prima oara in concert la Ploiesti!
Nota! Clubul Camp Rock din Ploiesti a luat decizia de a anula unilateral acest concert! Vineri 9 noiembrie 2012, KRATOS (Bucuresti) si MARCHOSIAS (Cluj Napoca) pentru prima data la Ploiesti!

KRATOS (dark metal/Bucuresti)
http://www.facebook.com/kratosband
http://www.youtube.com/kratosofficial
http://www.uskratos.com

Una din trupele vetrane ale scenei romanesti de metal revine pe scena dupa 3 ani si va canta pentru prima data la Ploiesti!

In 1999, la numai 3 ani de la infiintare, Kratos lansa primul album, "Looking Behind the Mirror"¦", material ce avea sa ii propulseze rapid in elita gothic metalului autohton.

Dupa o serie de framantari in trupa, dar si de amintiri placute (formatia a impartit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels, Umbra Et Imago), in 9 noiembrie Kratos prezinta o cu totul alta imagine:

- Formula noua
- Stil nou, mult mai incisiv, dar si mult mai simfonic
- Primul concert cu tobar, dupa multi ani
- Piese noi ce vor figura pe al doilea album

MARCHOSIAS (experimental black metal/Cluj Napoca)
http://www.facebook.com/Marchosias.band
http://www.myspace.com/marchosias_band

Tanara formative clujeana, la randul lor in premiera pe o scena ploiesteana, Marchosias ne va prezenta live primul CD, "Above the Throne of God", plus cateva piese noi de pe urmatorul material, in pregatire, concertul din Camp Rock Club facand parte din turneul de promovare a acestui CD.


CAMP ROCK CLUB (Str. Toma Caragiu Nr. 5, Ploiesti)
Vineri 9 noiembrie 2012, ora 20.00.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri, inclusiv ale trupelor participante).

Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top