Noutăți și comunicate

Kraftwerk: parintii muzicii electronice revin in Romania cu un show inovator

1 martie 2018
Kraftwerk: parintii muzicii electronice revin in Romania cu un show inovator
Dupa numeroase turnee mondiale de succes, „parintii muzicii electronice“, Kraftwerk revin in Romania pe 1 martie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti. Combinand muzica si arta, concertul Kraftwerk 3-D este considerat „Gesamtkunstwerk” - o adevarata opera de arta.

Proiectul multimedia Kraftwerk a debutat in 1970 cand Ralf Hütter si Florian Schneider au puz bazele studioului Kling Klang in Düsseldorf, Germania, unde au conceput si produs toate albumele trupei. Pana la mijlocul anilor '70, Kraftwerk primeste recunoastere internationala pentru muzica electronica revolutionara si experimentarea cu sunete robotice si alte inovatii tehnice. Avand o viziune unica asupra muzicii, Kraftwerk au creat soundtrack-ul pentru era digitala a secolului XXI.

Muzica lor, realizata cu ajutorul unor tehnici inovatoare, voci sintetizate si ritmuri computerizate, a avut o majora influenta in dezvoltare multor genuri muzicale, de la electro la hip hop si de la tehno la synthpop.

Pe langa inovatiile muzicale, Kraftwerk a investit constant in show-urile live: proiectii gigantice, roboti si imagini holografice impresionante, toate intr-un fascinant mix de sunet, imagine si culoare prin care membrii trupei - Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert, Falk Grieffenhagen, pun in valoare relatia stransa intre om si masina.

Seria de concerte 3-D a inceput in 2012 la prestigiosul Muzeu de Arta Moderna din New York (MoMA) si a continuat cu reprezentatii la Tate Modern (Londra), Akasaka Blitz (Tokyo) Opera House (Sydney), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Foundation Louis Vuitton (Paris), Neue National Galerie (Berlin) si Muzeul Guggenheim (Bilbao).

La 8 ani de la prima vizita in Romania, legendara trupa revine pe 1 martie 2018 cu un concert inedit ce promite fanilor o experienta multimedia senzationala. Biletele pentru concertul de la Arenele Romane sunt disponibile online, pe http://www.eventim.ro, si in magazinele partenere, la urmatoarele categorii de pret: 181 lei pentru zona Golden Circle si 151 lei pentru zona Acces General.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top