Noutăți și comunicate

Korn au lansat remixul Nu metal pentru piesa Bitch Better Have My Money - Rihanna

14 iulie 2015
Korn au lansat remixul Nu metal pentru piesa Bitch Better Have My Money - Rihanna
Luni, 3 august 2015, Korn concerteaza la Bucuresti. La finele saptamanii trecute, Korn au lansat un remix al piesei “Bitch Better Have My Money”, cel mai recent single Rihanna.

Piesa, lansata de cantareata in martie 2015, a fost rapid transformata de cei de la Korn intr-o piesa Nu metal si nu suna rau deloc! Coverul a fost publicat pe contul de Youtube al trupei vinerea trecuta.

https://www.youtube.com/watch?v=Pgcpuu7xC3g

Remixul nu vine ca o surpriza pentru fanii Korn, intrucat vocalistul Jonathan Davis a anuntat recent ca se va implica si in diferite alte proiecte, inclusiv un material acustic cu Marylin Manson si o piesa cu cei de la Big and Rich.

Pe Korn ii putem veadea pentru prima data in Bucuresti pe 3 august, intr-un concert ce face parte din din turneul ce marcheaza 20 de ani de la lansarea primului material discografic al trupei. Concertul, organizat de Emagic, va avea loc la Arenele Romane si reprezinta cea de-a doua vizita a trupei in Romania, dupa prezenta in cadrul editiei din 2010 a festivalului Peninsula de la Targu-Mures.

Korn va concerta in formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James 'Munky' Shaffer (chitara), Brian 'Head' Welch (chitara, backing vocal), Reginald 'Fieldy' Arvizu (chitara-bas) si Ray Luzier (tobe, percutie). In deschidere vor urca pe scena Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz, Planet H si DJ Hefe (Romania).



Biletele pentru concertul Korn de la Bucuresti pot fi achizitionate de pe http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro si de la partenerii afiliati, la pretul de 160 de lei. Pentru cei mai infocati fani exista si o categorie speciala de bilete early entry, in numar limitat, ce le va asigura accesul mai devreme in spatiul de eveniment. Acestea costa 200 de lei. In ziua evenimentului, la intrare, biletele ramase disponibile vor putea fi achizitionate la pretul de 180 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top