Noutăți și comunicate

Kobra Paige se alatura blockbuster-ului Metal All Stars la Romexpo

28 februarie 2014
Kobra Paige se alatura blockbuster-ului Metal All Stars la Romexpo
Kobra Paige, vocalista trupei metal Kobra and the Lotus, se alatura blockbuster-ului Metal All Stars, care va avea loc pe 24 martie 2014, la Romexpo. Kobra va fi exponenta noii generatii de metal si va imparti scena cu legendele heavy metal Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladona sau Udo Dirkschneider. Flatata de implicarea in proiectul Metal All Stars, artista canadiana a declarat: "Vom canta piese proprii, poate si ceva Manowar si altele pe care nu le pot divulga. Este o mare onoare pentru mine, este ca un vis. Il cunosc pe Zakk Wylde, alaturi de care am mai concertat cu trupa si va fi minunat sa cant alaturi de el. Acest turneu va fi mai frumos decat oricare de pana acum. Trupa mea este in ascensiune si suntem extraordinar de nerabdatori sa facem parte din acest mare eveniment mondial, Metal All Stars. Va fi un show extraordinar, pentru ca vor participa nume puternice din diferite trupe, cu atmosfera foarte energica si imprevizibila".

Trupa "Kobra and the Lotus" a fost fondata in 2008. Kobra Paige este forta motrice din spatele band-ului, spiritul de foc ce propulseaza trupa cu viteza uluitoare inainte. Kobra este o pianiasta experimentata cu puternice calitati vocale, care a studiat muzica clasica la The Royal Music Conservatory din Canada. Artista detine toate calitatile necesare unui lider de trupa: are atitudine, carisma, o voce exceptionala si este de o frumusete uimitoare. Magnetismul sau si impresionantele prestatii live au determinat ascensiunea trupei mai repede decat orice alta trupa noua. Inspirata de vechea scoala heavy metal, trupa a imbinat trasaturile puternice si epice ale metalului, creand un stil unic.

Metal All Stars este, probabil, cel mai important eveniment rock al anului în România. Conceput sub forma unui mini-festival, care durează mai bine de 4 ore, Metal All Stars întruchipează visul suprem al fanului rock, oferind într-un singur pachet o varietate de staruri care și-au lăsat amprenta adânc în istoria muzicii: Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladonna, Udo Dirkschneider, Cronos, Brian Fair și mulți alții. Publicul va avea parte de piese ale unor trupe care au scris istoria mondiala a metalului.

Întreaga distribuție poate fi consultată mai jos:
"¢ Phil Anselmo (Pantera, Down)
"¢ Zakk Wylde (Black Label Society, ex-Ozzy Osbourne)
"¢ Max Cavalera (Sepultura, Soulfly)
"¢ Joey Belladona (Anthrax)
"¢ Udo Dirkschneider (Udo, Accept)
"¢ Cronos (Venom)
"¢ Rob Blasko Nicholson (Ozzy Osbourne)
"¢ Brian Fair (Shadows Fall)
"¢ Ross the Boss (Manowar)
"¢ Jon Donais (Anthrax)
"¢ Jasin Todd (ex-Shinedown)
"¢ Matt Bachand (Shadows Fall)
"¢ Nick Menza (ex-Megadeth)
"¢ Aaron Rossi (Ministry, Prong)
"¢ Jesse Billson

Metal All Stars - 24 martie, ora 19.30, Romexpo, Pavilion Central! Spectacol și stare de spirit, un show exploziv, muzică înscrisă deja în istorie.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Germanos, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.

În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa la prețurile: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc).

Eveniment organizat de Phoenix Entertainment și recomandat de Rock Fm, Coca-Cola și Ciuc Music.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top