Noutăți și comunicate

Knocked Loose si Deicide confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023

26 august 2022
Knocked Loose si Deicide confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023
Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anuntat 2 trupe noi pentru editia din 2023: Knocked Loose si Deicide.

Unul din cele mai proeminente nume ale scenei contemporane de metal, KNOCKED LOOSE va concerta in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Originari din Kentucky, Knocked Loose au explodat pe intreg mapamondul odata cu lansarea albumului Laugh Tracks, considerat unul din cele mai bune albume metal contemporane, un mix necrutator intre sonoritatile hardcore punk si metalcore, totodata oferind formatiei o identitate aparte si o energie greu de stapanit.

Laugh Tracks a debutat direct in Billboard 200, Top 50 si in numeroase clasamente europene, urmat de A Different Shade Of Blue, album ce a introdus elemente de thrash si melodic death metal. Cel mai recent material, Tear In The Fabric Of Life, un EP de sase piese ce studiaza tema izolarii, consolideaza identitatea muzicala Knocked Loose si nu e de mirare ca acest grup american este, in acest moment, una din cele mai de succes si apreciate grupuri metal la ora actuala.
Deicide la Rockstadt Extreme Fest 2023DEICIDE, una din legendele internationale ale scenei death metal, va ajunge la Rockstadt Extreme Fest pentru a sarbatori 30 de ani de la lansarea lui 'Legion', album pe care il va prezenta, live, integral.

Formati in 1989, Deicide sunt responsabili pentru una din cele mai importante pagini ale istoriei death metal. Pe parcursul anilor 90, Deicide au influentat si inspirat numerosi fani si muzicieni, avand ca rezultat o mostenire muzicala greu de depasit. Fie ca vorbim de Deicide (1990), Legion (1992) sau Serpents of The Light (1997), Deicide au persistat in misiunea lor de a provoca. Acest lucru a continuat si in 2013, odata cu lansarea lui In The Minds Of Evil, album ce a re-stabilit ierarhia Deicide ca lideri ai acestui gen.

Cat despre ce a motivat Deicide in toti acesti ani, Glen Benton este de parere ca e mai degraba vorba de destin decat un plan in detaliu. 'Some things we're born into. It's what I am. Death metal is what I do.'

Cat despre Legion, trupa il considera drept cel mai dificil si totodata haotic album din intreaga istorie Deicide. Considerat si cel mai bun album din cariera Deicide, acesta ramane si unul din cele mai controversate discuri din istoria death metal, un motiv perfect pentru ca grupul american sa-l prezinte, integral, la Rockstadt Extreme Fest.



Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, DYING FETUS, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT, HANGMAN'S CHAIR.

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:
  • Al doilea prag: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
  • Al treilea prag: 620 lei (1000 de abonamente) perioada
  • 4 octombrie- 26 decembrie 2022
  • Al patrulea prag: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
  • Al cincilea prag: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023
După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top