Noutăți și comunicate

Kitaro - nominalizat la ”Cel mai bun album New Age” - Premiile Grammy

22 ianuarie 2014
Kitaro - nominalizat la ”Cel mai bun album New Age” - Premiile Grammy
Kitaro, celebrul artist japonez, multi-instrumentist si compozitor demareaza primul sau turneu in Europa de Est, "2014 Symphonic World Tour" si se va opri in data de 2 martie 2014 pentru concertul senzational de la Sala Palatului. In concertul de la Bucuresti, artistul va evolua alaturi de 36 de intrumentisti, membri ai orchestrei sale ce provin de pe diferite continente. Iubitorii stilului new age dar si cei care doresc sa experimenteze senzatia unui show ce nu a mai fost prezentat vreodata pe o scena de spectacol din Romania, isi pot procura biletele de la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, de la Teatrul Elisabeta, din magazinele EuroGsm, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului sau online, accesand Www.Vreaubilet.Ro.

http://www.youtube.com/watch?v=J7ZGzhyg74cDe mult timp, recunoscut a fi cel mai apreciat artist din orient, Kitaro si-a promovat intotdeauna muzica sa pina dincolo de hotarele Japoniei. In calitate de compozitor, interpret si specialist in sintetizatoare, el a castigat audienta a milioane de oameni de pe fiecare continent cu imprimarile sale interstelare. Prezenta sa in public a fost intotdeauna legata de traditiile si mistica culturii in care a fost crescut. Muzica lui Kitaro nu se incadreaza si nu are corespondenta cu ceea ce s-ar putea numi un stil muzical. Probabil este adevarat ceea ce spunea candva un scriitor: "Sinceritatea si consistenta este ceea ce le da oamenilor incredere." Adica aceasta este calitatea principala a muzicii sale, fapt care a facut ca aceasta sa se situeze in fata muzicii moderne in general sau dupa cum sugera altcineva: "compozitiile sale ne inconjoara cu o adevarata lume sonore, un univers format din mii de imagini, pline de gingasie si farmec.

Actualmente Kitaro, detinatorul unui Glob de Aur, se bucura de cea de-a cincisprezecea nominalizare la editia Premiilor Grammy din acest an (editia nr.56), la categoria "Cel mai bun album New Age" pentru albumul lansat in toamna anului 2013, sub titulatura "Final Call".

"Matsuri"
http://www.youtube.com/watch?v=l1pLmcVKH6o  

"Silk Road"
http://www.youtube.com/watch?v=ZoURE7kheKg 

Albumul nominalizat la noua editie a Premiilor Grammy este un tribut adus vietii din respectul lui Kitaro pentru natura. "Final Call" este in mod special o calatorie de introspectie, inspirata din preocuparea sa vis-à-vis de modul in care tratam planeta noastra. Este afirmatia lui Kitaro ca planeta in sine ne avertizeaza cu privire la potentialele consecinte grave, daca nu vom aborda aceste probleme la nivel mondial in timp util. In propriile sale cuvinte, Kitaro descrie noua sa lucrare muzicala: " "¦am simtit intotdeauna ca noi toti trebuie sa respectam providenta Universului. Din pacate, vom vedea din ce in ce mai multe creaturi vii care, in timp, vor fi pe cale de disparitie. Daca nu vom modifica modul in care ne tratam unii pe altii si planeta noastra, multe habitate si portiuni de pamant vor fi devastate si in cele din urma vor disparea. Acest album este povestea unui voiaj epic - o calatorie de speranta ca toate creaturile vii pot intr-o zi trai fericite in armonie unele cu altele. Povestea incepe de acolo de unde ne imbarcam pentru plecare. "

Kitaro

Comentand asupra nominalizarii sale pentru a 15-a oara la Premiile Grammy, Kitaro a spus, "Sunt extrem de incantat ca noul meu album "Call Final " a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune albume noi lansate in anul 2013. Le multumesc tuturor celor implicati.

Sursa : VreauBilet.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă