Noutăți și comunicate

Kistvaen revine live la Sibiu dupa 4 ani!

5 octombrie 2014
Kistvaen revine live la Sibiu dupa 4 ani!
X-Lab Solutions prezinta:

KISTVAEN (Bucuresti), SIMBOLIC (Campulung) si TANIN (Bucuresti)

Duminica 5 octombrie 2014, Club Bohemian Flow (Sibiu), ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 15 lei (biletele se vor vinde numai in seara concertului, la intrare).KISTVAEN (depressive black metal/Bucuresti)

http://www.facebook.com/Kistvaen 
https://www.youtube.com/watch?v=w1WP--uUx5g 
http://kistvaen.bandcamp.com/ 
https://twitter.com/Kistvaen 

Pionieri in zona black metalului depresiv autohton, Kistvaen revine la Sibiu dupa patru ani, cu ocazia turneului national de prezentare a celui de-al doilea album, "Desolate Ways". Produs in Romania si masterizat in Suedia, "Desolate Ways" incheie o consistenta pauza discografica, perioada in care trupa a sustinut numeroase concerte, dar a si lucrat intens la acest material. O trupa care a facut senzatie impartind scena cu nume grele, precum Venom, Obituary, Belphegor, Watain, Decapitated, Svart Crown sau Chaostar nu trebuie ratata live!SIMBOLIC (thrash metal/Campulung Muscel)

http://www.facebook.com/pages/Simbolic/147235535360865 
http://www.youtube.com/user/camelotnights 
http://www.reverbnation.com/main/search?q=simbolic#!/simbolic 
http://soundcloud.com/simbolic 

In premiera la Sibiu, Simbolic este una din cele mai active formatii din undergroundul argesean. Trupa vine la Bohemian Flow dupa o serie consistenta de showuri prin tara. Recent castigatori ai premiului special la Posada Rock Festival, Simbolic aduc live la Sibiu piesele pe care le vor include pe primul lor CD, prevazut sa fie lansat in scurt timp.TANIN (melodic death metal/Bucuresti)

http://www.facebook.com/pages/TNIN/1452663138309827 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLpkPXX8dN2lUSexMEwIDM8Jp_qOG9CjOd 
http://tanin.bandcamp.com/releases 
https://soundcloud.com/tanin-2/sets 

Premiera! Cea mai noua formatie de death melodic din tara porneste in primul sau turneu! Tanin include Sibiul in acest prim set de concerte, in deschiderea concertului Kistvaen.
Formata in aceasta vara si axata in principal pe un death metal taios si la obiect, formatia Tanin incorporeaza atat elemente atmosferice cat si de agresivitate, menite sa te transpuna intr-o alta realitate, intr-o lume demoniaca si a razboaielor fara sens.CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului.

Pagina oficiala a evenimentului:
http://www.facebook.com/events/334257796735993


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top