Noutăți și comunicate

King Solomon vor canta alaturi de Elder si Cardinal in club Quantic

13 mai 2019
King Solomon vor canta alaturi de Elder si Cardinal in club Quantic

King Solomon, noul proiect cu membri RoadkillSoda, Damage Case si Crossbone, se alatura celor de la Elder si Cardinal pentru show-ul din 4 iulie 2019, ce va avea loc in Quantic Club, prezentat de SoundArt.

Biletele pot fi achizitionate prin platforma iabilet de la urmatorul link la pretul de 65 de lei pana in ziua evenimentului.

King Solomon - electric groove rock, RO
(1)king-solomon-vor-canta-alaturi_1KC2VRDNRZXIULS.jpg

King Solomon este un trio format din Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Dragos Coman (Damage Case) si Malin Neamtu (Crossbone). Trupa se pregateste sa lanseze albumul de debut in acest an. King Solomon isi descriu sound-ul: "...a live performance that includes their heavy yet infectious grooves and stream of consciousness approach to improv jams..."

Mai multe informatii: https://www.facebook.com/pg/KingSolomonKS


Elder - doom/stoner - Boston, USA

Trio-ul format din Nick, Jack si Matt reprezinta definitia evolutiei constante, fapt demonstrat prin modul in care reusesc sa compuna material dupa material plecand de la o baza de riffuri grele, uneori influentate de Sleep, asupra carora adauga o atingere personala prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder ramane si in 2019 dinamic si inspirit, iar metodologia trupei ramane neschimbata - "all heavy, no filler!".

Cel mai recent material al trupei este albumul "Reflections of a Floating World", lansat in 2017.

https://beholdtheelder.bandcamp.com/album/reflections-of-a-floating-world

Trupa a confirmat ca va introduce piese de pe viitorul album in setlist-ul concertelor din acest turneu.


Cardinal - garage rock/psychedelic - Constanta, RO

https://www.youtube.com/watch?v=bUnYbVDa0Oo

CARDINAL este un proiect de garage rock/psychedelic de pe litoral, nascut dintr-o afinitate pentru tot ce inseamna fuzz, low-end, riffuri hipnotice si impachetat intr-o atitudine punk si do-it-yourself care le-a purtat muzica departe. Noisehead, EP-ul de debut, a fost lansat in octombrie 2016, cand cei patru baieti din trupa nu avea atunci 18 ani. Disappearer, primul lor album, lansat in iulie 2017, le-a facut muzica auzita prin toata tara si chiar si peste granita. In 2018, trupa a lansat un nou single, intitulat "Minolta".

Albumul de debut poate fi ascultat la urmatorul link:

https://cardinal-band.bandcamp.com/album/disappearer-lp


Mai multe informatii despre concertul Elder:

https://www.facebook.com/events/241590010081959/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top