Noutăți și comunicate

Kempes si Rezident Ex te trimit la Sonisphere UK 2013!

5 septembrie 2012
Kempes si Rezident Ex ofera fanilor un dar special: unul dintre spectatorii prezenti la concertul din 21 septembrie 2012 va castiga un abonament la editia din Marea Britanie a Festivalului Sonisphere 2013!

Pentru a lua parte la tombola trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
- inregistreaza-te, cu numele si emailul, in sectiunea de newsletter de pe http://www.kompasevents.ro/ 
- completeaza, in campul destinat comentariilor, codul de bare al biletului/biletelor pe care le detii.

Toate codurile de bare valide vor fi automat inscrise la tombola ce are ca miza prezenta la Sonisphere 2013. Castigatorul va fi extras in ziua concertului. Concursul este organizat de Kompas Events si Metalhead.

Tot in ziua concertului vor fi desemnati si castigatorii celor doua chitare Fender puse la bataie de Rock FM și Guitar Shop.


Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:
-  Acces general - 60 RON
-  Bilete VIP - 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)
Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experientamemorabila: ei vor avea posibilitatea sacontinue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupaterminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toatareteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langaMcDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe http://www.rezervariclub.ro. Platesti online,  cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top