Noutăți și comunicate

KEMPES si REZIDENT EX - gata sa cucereasca Bucurestiul pe 21 septembrie

21 septembrie 2012
KEMPES si REZIDENT EX - gata sa cucereasca Bucurestiul pe 21 septembrie
KEMPES si REZIDENT EX si-au facut o intrare demna de un supergrup format din nume grele ale rockului romanesc si international, printr-un concert de mare amploare, pe scena de la Folk You (Vama Veche). Dupa un prim pas atat de reusit, singurul concert pe care REZIDENT EX il va sustine in anul 2012 in Bucuresti, pe 21 septembrie, reprezinta urmatoarea provocare. Fiecare membru al trupei o descrie in felul sau.


OVIDIU IONCU KEMPES (voce):
Am fost intrebat, de mai multe ori, care a fost pentru mine cel mai important concert pe care l-am avut cu formatia Cargo si am raspuns ca este vorba de concertul de adio, sustinut pe scena Salii Polivalente din Bucuresti, inainte de plecarea mea in Australia. Imi doresc sa pot spune, daca voi fi intrebat, ca cel mai frumos concert cu REZIDENT EX a fost primul nostru concert in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 21 septembrie. 

 
TAVI IEPAN (chitara):
Bucurestiul gazduieste cele mai importante concerte din Romania, are un
public pe masura, care ne-a primit pe toti, de fiecare data, cu multa caldura si ma bucur ca REZIDENT EX are ocazia de a concerta la Arenele Romane, pe 21 septembrie.


MATTHIAS LANGE (chitara):
Ma bucur ca, in sfarsit, voi putea concerta la Bucuresti. Este una dintre capitalele europene despre care am auzit multe lucruri interesante si vreau sa o cunosc. Schönen Gruß von Hamburg, Matthias. (Salutari din Hamburg).


CHRISTIAN PODRATZKY (bass)
Va fi o sarbatoare!


FLORIN CVASA (tobe):
Nu am mai cantat cu o trupa rock pe o mare scena bucuresteana din '93, cand Neurotica a avut un recital pe Stadionul Dinamo, in deschidere la Scorpions, in fata a 20 000 de spectatori. Astept cu nerabdare sa "ma ciocnesc" cu publicul bucurestean iubitor de rock si foarte receptiv la concerte live. Asa ca. .. numar zilele care au mai ramas pana la concertul pe care REZIDENT EX il va avea la Arenele Romane pe 21 septembrie.


ADRIAN POPESCU (chitara):
Ultimul concert pe care l-am avut in Bucuresti, cu trupa Cargo, inainte de emigrarea mea in Franta, determinata de mineriada din 13-15 iunie, a fost pe 22 februarie 1990, la Sala Polivalenta. A fost un concert dedicat revolutiei romane, iar amintirile mele legate de el sunt puternice. Cargo avea atunci foarte multi fani in Bucuresti si am aflat ca, astazi, cei mai multi fani REZIDENT EX sunt tot din Bucuresti. Din acest motiv, concertul de la Arenele Romane, din 21 septembrie, este foarte important pentru mine.

 
Rezident Ex poarta amprenta inconfundabila a rockului timisorean si inseamna atat fructificarea amplei experiente muzicale a membrilor ei, cat si manifestarea artistica a unei realitati culturale diverse, conferita de faptul ca  muzicienii isi petrec viata in tari si orase diferite: Adrian Popescu (chitara, absolvent S.A.E. Paris, Franta), Christian Podratzky (bass, Berlin, Germania), Florin Cvasa (tobe, Timisoara, ), Ovidiu Ioncu "Kempes" (voce, Brisbane), Tavi Iepan (chitara, Hamburg). Acestora li se adauga chitaristul german Matthias Lange, tot din Hamburg, care a mai activat alaturi de Sinner si Metallium.

In repertoriul REZIDENT EX sunt incluse piese din prima perioada Cargo, compuse de Tavi Iepan, dar si melodii compuse recent. Toate au fost apreciate in egala masura de spectatorii festivalului Folk You, care i-au coplesit pe muzicieni cu reactii entuziaste, scandand aproape neincetat numele trupei si al solistului.

Cei prezenti la Vama Veche au ascultat "Buletin de stiri, " "Povestiri Din Gara" si "Brigadierii", aparute pe albumul "Povestiri Din Gara" al formatiei Cargo, dar si "Iarna",   "Oglinda",  "Inchis, Caz De Boala",   "Fotografia", "Camera Viselor", compuse de Tavi Iepan in aceeasi perioada, piese pe care publicul tanar nu avusese ocazia sa le asculte pana acum.

Piesele noi, "Catedrala Sufletului", "Soldatul cazut" , "Pompierul atomic" si "Roy Black Sabbath", au fost dovada faptului ca trupa REZIDENT EX  va avea un cuvant greu de spus pe scena de profil.  Primele doua ii apartin tot lui Tavi Iepan, celelalte chitaristului german Matthias Lange. Si tot lui Matthias Lange ii apartine piesa "Metamorphosis", compusa pentru Metalium, pe care REZIDENT EX a considerat firesc sa o prezinte in concertele sale. 
 

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:
- Acces general - 60 RON
- Bilete VIP - 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe http://www.rezervariclub.ro. Platesti online,  cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top