Noutăți și comunicate

Kempes si Rezident Ex anunta singurul concert din Bucuresti: 21 septembrie - Arenele Romane

7 iunie 2012
Kempes si Rezident Ex anunta singurul concert din Bucuresti: 21 septembrie - Arenele Romane
Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al carui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, revine pe o scena din Bucuresti, dupa o absenta de 8 ani, pentru un show emotionant. Kempes se intoarce la Arenele Romane, locul in care a cantat pentru si impreuna cu publicul din Romania de  nenumarate ori. El este acum membru al supergrupului Rezident Ex, un band ce reuneste instrumentisi de prestigiu ai scenei rock interne si internationale. Concertul din 21 septembrie 2012 este singura aparitie Rezident Ex din Bucuresti.

Kempes este solistul alaturi de care Cargo a lansat albumele "Povestiri din gara" (1992), "Destin" (1995) si "Ziua vrajitoarelor" (1998).

Rezident Ex inseamna: Tavi Iepan - chitara, Adrian Popescu - chitara, Christian Podratzky - bas, Florin Cvasa - tobe si  Matthias Lange - chitara. Muzicienii romani din formatie sunt instrumentisti de prestigiu, fosti membrii ai unor trupe precum Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, Neurotica, Metamorf, Abra, Impact, nume care au scris istorie in rockul romanesc. Scena internationala este reprezentata prin cooptarea in trupa a fostului chitarist Sinner si Metalium - Matthias Lange.

Supergrupul Rezident Ex, formula in care Kempes se intoarce pe scena, a prins contur in 2010, destinul aducandu-i din nou alaturi pe Kempes, Tavi Iepan si Adi Popescu, cei care au constituit nucleul noului grup.

In prezent este in lucru primul album al trupei, care va include piesele compuse de Tavi Iepan, in perioada de inceput a trupei Cargo. Pe materialul discografic se vor regasi atat hituri precum Povestiri din gara, Brigadierii, Buletin de stiri, dar si piese din acea perioada care vor ajunge acum, in premiera, la urechile publicului: "Catedrala sufletului", "Inchis", "Caz de boala", "Camera viselor", "Fotografia", "Oglinda", "Iarna".

In paralel, Rezident Ex se ocupa deja de un al doilea material discografic, ce va include compoziții noi, la elaborarea carora contribuie toti membrii bandului.

In concertul de la Bucuresti vocea inconfundabila a lui Kempes va da din nou viata unor piese pe care, cu ani in urma, le fredona orice rocker din Romania.

Pentru concertul Rezident Ex din 21 septembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:
- Acces general - 60 RON
- Bilete VIP - 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului, semnat de artisti)
 

Biletele se vand si online in format electronic pe http://www.rezervariclub.ro. Platesti online,  cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare, in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 


Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.  http://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro,  http://www.myticket.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă