Noutăți și comunicate

Kempes, Driftwood si Ungolianth canta alaturi de Full House Brew Crew, in Quantic

24 noiembrie 2023
Kempes, Driftwood si Ungolianth canta alaturi de Full House Brew Crew, in Quantic
Kempes, Full House Brew Crew, Driftwood si Ungolianth vor canta in Quantic, pe 13 decembrie 2023. Accesul publicului se va face de la ora 19:00.

Bilete:
  • 55 lei - acces general - presale – până pe 12.12.2023 inclusiv -> https://bit.ly/47hzUyE
  • 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 13.12.2023 oline și la intrare
Full House Brew Crew este în plin turneu de promovare al celui mai recent album: Bare Knuckle și pe 13 decembrie 2023 vin la Quantic.
Full House BC este o trupă din Grecia înființată în 2009 de Vagelis "Van" Karzis, actual chitarist în Wolfheart și fost membru al Rotting Christ. După câteva concerte susținute în Grecia, cei 4 membri s-au hotărât să cucerească și rockerii români cu stilul lor "American heavy groove metal" și un show intens și energic.

Alături de grecii din Full House Brew Crew, pe scena Quantic vor urca și alte formații care ne vor face din seara de 13 decembrie una memorabilă:
Inegalabilul KEMPES, "vocea de aur a rockului românesc ", care nu mai are nevoie de nicio prezentare.
DRIFTWOOD e o trupa din Bacău. Driftwood are ca piatră de temelie dorința membrilor săi de a îmbina nebunia muzicii underground cu rigurozitatea și tiparele cultului mainstream. Astfel, stilul trupei se află la bariera dintre alternativ și hard rock, sarea și piperul fiind influențele de funk, blues, soul și r'n'b.
UNGOLIATH, o trupa de melodic death metal care experimentează cu diverse influențe muzicale. Formată în 2019, în București, creaza simfonii de o brutalitate complexa care au teme lirice precum: timpul, umanitatea natura umană, introspecția și forțele care ne depășesc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top