Noutăți și comunicate

Kavarna Rock Fest, 01 - 02 iunie 2013

21 mai 2013
Kavarna Rock Fest, 01 - 02 iunie 2013
Festivalul de la Kavarna (Bulgaria) va aduce in acest an legende ale scenei rock si metal. In perioada 1-2 iunie, fanii vor avea ocazia de a petrece si a deveni parte a unui eveniment cu adevarat unic.

Unul din aceste momente unice va fi premiera noului album Deep Purple, prima aparitie din turneul european de promovare a albumului.

Prezenta formatiilor bulgare la Kavarna Rock Fest este o certitudine. Printre trupele confirmate se numara celebrii Cherno Feredje, nume a carui popularitate este intr-o continua crestere. Alte nume confirmate sunt Thunder si Alisa. Thunder au un loc special pe scena Kavarna: Noua albume lansate dintre care doua aflat in topurile britanice pentru Best Album. Urmatoarea trupa este Aria, cunoscuti drept 'Iron Maiden Of The East.'

Headlineri in prima zi vor fi nimeni altii decat Accept.

A doua seara ii va avea ca invitati pe Avalgin, insacrinati cu incalzirea publicului pentru Doro Pesch, supranumita 'Metal Queen'. Imediat dupa va urca pe scena formatia rusa Alisa care va prezenta publicului cele mai cunoscute piese dar si compozitii de pe noul album intitulat Sabotaj. Aparitia Deep Purple va marca momentul culminant al serii.

Organizatorii promit un show de neuitat plin de muzica heavy de calitate.

Preturi bilete:

Bilet 1 iunie - Pret: 140 RON
Bilet 2 iunie - Pret: 140 RON
Abonament 2 zile (1-2 iunie) - Pret: 207 RON

Line-up:

Ziua 1
ACCEPT
THUNDER
ARIA
CHERNO FEREDJE

Ziua 2
DEEP PURPLE
DORO PESCH
ALISA
ANALGIN


Biletele se pot achizitiona online din reteaua Ticketpro.bg si Eventim.bg

Pentru a afla mai multe despre acest festival puteti accesa http://www.kavarna-rock.com


Evenimente recomandate

Top