Noutăți și comunicate

Karma to Burn in concert la Cluj Napoca in Flying Circus Pub

ANULAT !!!
11 aprilie 2016
Karma to Burn in concert la Cluj Napoca in Flying Circus Pub
REPROGRAMAT PENTRU 7 APRILIE
news/Concert+Karma+to+Burn+Sons+of+Morpheus+si+RoadkillSoda+in+Flying+Circus+Pub-8330.html



Luni, 11 aprilie 2016, sunteți așteptați începând cu ora 20:00 la un concert al trupei Karma to Burn în Flying Circus Pub. Alaturi de acestia pe scena clubului clujean vor urca elvetienii de la Sons of Morpeus, trupa care se va afla pentru prima data in Romania in cadrul acestui eveniment.

Prețul unui bilet este de 30 lei.



Biletele sunt disponibile online pe Iabilet.ro si in reteaua Iabilet.ro - Magazinul Muzica, rețeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, dar si de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay la pretul de 30 RON pana in seara concertului (11 Aprilie), urmand ca la intrare pretul unui bilet sa fie de 35 RON.

Va exista un numar limitat de bilete, astfel ca daca biletele vor fi vandute in totalitate inavans, nu vor exista suplimentari.

(2) Karma_to_Burn_in_concert_la_Cl_VWn4zW1Ow.jpg

Karma To Burn s au infiintat in 1995 in Hicksville, Virgina de Vest, stabilindu-se ulterior in L.A. In 1997 trupa semneaza cu Roadrunner Records si lanseaza primul album intitulat “Karma To Burn”. La insistentele casei de discuri trupa include si un vocalist cu toate ca trupa realizeaza ca este doar o solutie temporara deoarece muzica pe care acestia doreau sa o prezinte nu avea nevoie de un vocal.

Imediat dupa lansare acestia renunta la vocal si lanseaza in 1999 si 2001 doua albume care au fost considerat definitorii pentru stoner rock, respective “Wonderful Purgatory” si “Amost Heathen”. Cu toate ca cele doua albume au avut un impact foarte important pe scena internationala trupa se desfiinteaza in 2002.

In 2009 americanii decid ca sa se reuneasca si sa continue munca, astfel ca in 2010 lanseaza “Appalachian Incantation” si in 2011 albumul “V”, ambele prin casa de discuri Napalm Records. In plus pe langa cele doua albume re-lanseaza primul lor album, insa de aceasta data doar instrumental.

Acum, la 22 de ani distanta de la infiintare, Karma To Burn revin la Cluj Napoca cu un nou album, lansat in 2014, intitluat “Arch Stanton”.

http://www.k2burn.net/

https://www.facebook.com/Karma-To-Burn-118432638215095/

(3) Karma_to_Burn_in_concert_la_Cl_VzwnQCK4.jpg

Sons of Mourpheus – reprezinta un trio elvetian psychedelic rock format in Lucerne. Manuel Bissig (guitar, vocals), Lukas Kurmann (bass) and Rudy Kink (drums) au descoperit cheia unei noi ere, in care libertatea muzicala a anilor '60 și '70, combinate cu sunete de astazi, au permis ceva foarte special.

Sons of Morpheus impresioneaza live prin interactiunea si improvizatia din show-urile live. Trupa a impresionat in cadrul Musexpo din Los Angeles – acestia fiind considerati trupa saptamani. Noul lor album a fost inregistrat alaturi de Jim Waters (Jon Spencer Blues Explosion, Sonic Youth, etc.) in Tucson, AZ.

http://www.sonsofmorpheus.com/

https://www.facebook.com/sonsofmorpheus/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top