Noutăți și comunicate

Karl Logan - Manowar transmite un mesaj special pentru fanii din Romania

5 iunie 2010
Regii metalului au tinut sa transmita un mesaj special pentru fanii din Romania, care poate fi urmarit pe www tuborg.ro si http://ro.sonispherefestivals.com.

"Ne vom intoarce in Bucuresti in data de 25 iunie, ne-am simtit minunat ultima oara cand am fost in Romania si speram sa va revedem pe toti acolo!" Karl Logan (Manowar).

The Kings of Metal vor pasi din nou pe taram romanesc, si nu oricum, ci in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonishpere Festival! Cel mai zgomotos grup de heavy metal din lume revine in Romania la cererea miilor de fani, pentru a sustine un concert de zile mari, in clasicul stil Manowar.
Cei de la Manowar vor oferi publicului o seara de metal adevarat, cum doar ei stiu sa faca, asa ca va invitam sa bucurati alaturi de idolii vostri de un spectacol live incredibil.
Cei de la Manowar vor urca pe scena Tuborg Green Fest presented by Sonishpere Festival in seara zilei de 25 iunie 2010, pentru a oferi un concert "in forta" tuturor impatimitilor trupei.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzica rock care a avut loc pana acum in Romania, aducand in fata publicului atat trupe ale momentului, cat si "greii" rockului ultimelor decenii.
Despre Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival
Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 27 iunie, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.
Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.
Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment

Sursa: D&D East Entertainment www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top